Sold Out In 3 Days!!!

by - 5:26:00 pm

Sold Out In 3 Days!!! | Sebelum ni Mieza ada buka pre-order untuk suplemen Sustained Release Vitamin C Plus 500mg.. And Mieza ada mention, jangkaan Mieza produk ni akan sold out as soon as it is opened for sales. Tepat jangkaan Mieza, dalam masa 3 hari jer dah sold out seluruh Malaysia. Now, tak tau la bila pulak akan restock. Kalau dulu setahun lebih, kali ni tak tau la. Kita tunggu jelah ye.. Huhu..


So, kepada yang berjaya dapatkan Vitamin C Plus ni, tahniah la ye. Kepada yang duk bertanya tapi tak confirm2 nak beli tu Mieza minta maaf banyak2, dah takde stok. Fuh! Hebat penangan Vitamin C Plus Shaklee ni.. Jom serang Collagen pulak sementara tengah promosi ni.. Lepas ni sold out lagi jangan nangis cari Mieza.. Huhu..


NOTE : Happy Bershaklee! ^_^

You May Also Like

9 Shaklee Lovers Visit

  1. woahh..terlajak laris nih..hehehe..

    ReplyDelete
  2. memang hot kan produk shaklee ni.. cikna tengok kedai shaklee lum bukak, tp customer kemain panjang beratur.. huhuhu..

    ReplyDelete
  3. Barangan Shaklee memang berkualiti.

    ReplyDelete
  4. Frust sbb tak dpt nak rembat. Klo restock lpas ni nak rembat cpt2.

    ReplyDelete
  5. wahhh.. murah rezeki mieza.. sold out trs ye.. alhamdulillah... ;)

    ReplyDelete