Testimoni & Pre-Order Sustained Released Vitamin C

by - 9:00:00 am

Testimoni & Pre-Order Sustained Released Vitamin C | Satu masa dulu pernah jadi fenomena Vitamin C Organik yang menjadi kegilaan ramai. Ingat tak? Mieza dulu pun terpengaruh jugak dengan fenomena tu. Siap order & consume sendiri lagi. Masa tu cuma tau Vitamin C Organik jer, tapi tak tau asal usul dari mana datangnya. Kebanyakan yang jual tu semua dalam botol2 kecil yang dipacking semula. Serius tak tau apa nama brand sebenar vitamin tu.  Main beli jer. Asal nama organik kira okay jer.. 

Sebab apa Mieza pilih vitamin organik? Sebab 100% diekstrak dari bahan2 semulajadi. Tu je tau masa tu. Kira selamat la kalau nak dibanding dengan vitamin sintetik. Masa tu Mieza belum terjebak dengan biz Shaklee ni lagi.. Bodoh2 lagi.. Asal nak cantik jer.. Huhu.. Satu botol tu tahan untuk 15 hari. So memang Mieza ambil vitamin tu sampai habis.. Tapi tak ambil hari2, sebab nak jimat.. Mahal kot 30 biji, RM80.. So Mieza ambil la selang sehari.. Sekali makan 2 biji.. Resultnya memang sangat memberangsangkan. Kulit yang mana ada jerawat tu cepat jer kecut, yang mana berparut tu pudar terus parutnya. Kalau continue ambil memang boleh nak dapat kulit flawless. Tapi fikirkan mahal tu, terus terbantut hasrat nak repeat order. 

Tup2 lepas tu keluarlah pasal Vitamin C Organik yang direpacking tu sebenarnya ialah vitamin semulajadi keluaran Shaklee. Mula2 macam tak percaya jugak.. Tapi bila Mieza bandingkan rupa, tekstur, warna semuanya memang sebijik macam vitamin organik Shaklee. Maybe penjual tu repack semula as trial pack. Tapi tak mention pada customer. Tu jerlah silapnya.. Mieza tak rasa tertipu pun sebab memang puas hati dengan hasil yang Mieza dapat.. Rasa berbaloi adalah.. Hehe..

Then, after beberapa bulan tu tetiba ramai yang cakap Vitamin C Organik yang mendapat permintaan ramai tu dah takde stock. Memang sah lah Vitamin C Semulajadi keluaran Shaklee. Sebabnya sampai sekarang stok Sustained Release Vitamin C Shaklee takde kat Malaysia ni. Okay, tu pengalaman Mieza consume Vitamin C Semulajadi. Memang boleh lihat kesannya seawal 2 minggu pengambilan. Kira macam testimoni diri sendirilah ni ye.. Hehe.. 

Here comes the best news! Kami terima berita dari Shaklee Malaysia yang mengatakan bahawa Sustained Release Vitamin C akan kembali dibuka untuk jualan bermula akhir bulan Oktober ni! Ambik, punya lama diorang nak restock balik.. Huhu.. Sebagaimana yang korang tau, permintaan terhadap produk2 Shaklee akhir2 ni sangatlah memberangsangkan sampai dua, tiga branch out of stock on certain product. Boleh refer entri ni. Tak mustahil jugak Sustained Release Vitamin C yang dah lama ditunggu2 ni akan sold out as soon as jualan dibuka. 


Jadi, Mieza ambil inisiatif untuk buka PRE ORDER khas produk Sustained Release Vitamin C ni.. So, kepada sape2 yang dah lama tunggu tu bolehla drop ur order di mana2 kaedah yang Mieza sediakan kat bawah ni ye. Boleh PM di official page Shaklee Mieza, or email, or direct SMS Mieza. Pada yang belum pernah consume & berminat nak cuba pun boleh drop ur order sekali.. =)

Harga jangan risau.. Best price Mieza bagi untuk pembaca2 blog Mieza.. Yang pasti lebih murah dari trial pack yang Mieza consume tu. Just mention dalam order korang "Saya Pembaca Blog ZPC".. Tentang bayaran, boleh bayar 2 kali... Last payment ialah pada 27 OKTOBER 2013! Sebab lepas tu Mieza akan terus pergi collect stok. Lambat2 risau out of stock lagi. So, please bagi kerjasama ye semua.. Terima kasih.. ^__^


TIPS : Vitamin C is good to take together with Collagen Powder for best result!

~SALAM AIDILADHA~

You May Also Like

7 Shaklee Lovers Visit

  1. bagus ni mieza, semoga mendapat sambutan yer dan mieza dimurahkan rezeki yer...

    ReplyDelete
  2. Berapa harganya?? nnt PM saya fizah1911@gmail.com

    ReplyDelete
  3. CP amek vitamin C tapi bukan organik kowt , entah , CP beli kat farmasi , consume sebab disyorkan oleh doktor..takde niat nak kulit cantik tapi sebab untuk antibodi katenya , doktor tuh cakap la sebab CP nih kerap sangat demam ...

    ReplyDelete