Blogger templates

Friday, 29 November 2013

FREE MEMBERSHIP PROMOTION!!!

FREE MEMBERSHIP PROMOTION!!! | Disebabkan Mieza rasa rugi sangat2 bagi mereka yang belum cuba VIVIX dari Shaklee ni, so Mieza buka lagi satu promosi khas buat customer2 & pembaca2 blog juga buat friends di FB Mieza. Sekali lagi Mieza tekankan, Mieza promot gila2 ni bukan untuk keuntungan sendiri, tapi sebab Mieza betul2 nak tolong semua dapat kesihatan yang paling optimum. Vivix bukan macam suplemen lain, tapi ia adalah raja segala suplemen yang memang tak rugi kita ambil..Seriously cakap ni.. 

So untuk last call promotion ni, sesiapa yg membuat pembelian 6 botol Vivix bulan ni, korang akan dapat PERCUMA sebotol Vivix. Beli 6 botol, bayar untuk 6 botol, tapi dapat lagi FREE sebotol Vivix.. 7 botol ni kalau kongsi2 beli dgn kawan2, saudara mara, office mate or jiran tetangga, sorang hanya bayar RM3xx jer.. Sangat jimat & berbaloi2 kalau nak dibandingkan dengan harga asal Vivix iaitu RM475..!


As a focal person yg order 7 botol ni plak, korang akan dapat FREE MEMBERSHIP dan CASH BONUS sebanyak RM241 pada pertengahan bulan depan...See? Kita beli produk Shaklee, Shaklee bagi balik cash bonus direct ke akaun kita.. DIRECT ke akaun ye, bukan guna cek ke paypal ke.. Untunglaaa..

So bila dikira2 balik, bila ditolak dengan cash bonus yang korang akan dapat tu, korang sebenarnya hanya membayar tak sampai RM90 pun untuk sebotol Vivix ... Untunglaaa lagi sekali.. Dah la dapat supplemen yg sangat BERKUALITI, dapat beli dengan harga yg jauh lebih MURAH pulak lagi.. Fengsannnnn..

Nak lagi??? Ha ni ada lagi Shaklee nak bagi ni..! Korang juga dapat FREE 2 botol CoQHealth Plus (supplemen coenzyme Q10).. COQ10 adalah salah satu produk terbaru keluaran Shaklee yang sangat bagus untuk kesihatan jantung, tenaga, kulit, dan kolestrol.. Patkali fengsan...~~ Last but not least, korang juga dapat PERCUMA penghantaran ke seluruh Malaysia..!!!

FREE Membership + FREE 1 Botol Vivix + FREE 2 Botol COQ10 + Cash Bonus RM241.. FREE plak lagi penghantaran ke seluruh Malaysia.. Ate, semua dah bagi free ni..  Silalah pengsan beramai2.. Pengsan kejap2 dah la.. Kang tak sempat plak nak dapat barang FREE.. Hehehe.. 

Skang Mieza nak korang bagitau, kat mana lagi yang korang shopping dapat banyak barang FREE macam ni? Cer habaq mai.. Sape bleh senaraikan at least 3, Mieza bagi trial pack Vita C Plus.. Tengok, FREE lagi..


LAST PROMO!
Terbuka sehingga 30 NOVEMBER 2013 sahaja!

Tinggal lagi sehari untuk bertindak.. Dah sebulan dah bagi masa untuk fikir.. Now it is time to act & feel the magic urself...

CONTACT ME NOW! ^_~




Read More

Sana Resveratrol.. Sini Resveratrol.. Apa Kebendanya tu?

Sana Resveratrol.. Sini Resveratrol.. Apa Kebendanya tu? | Sana-sini duk bercerita pasal Vivix yang kaya dgn Resveratrol.. Ramai yang tanya apa sebenarnya Resveratrol ni? Satu soalan yang bagus.. Sebelum ni xde plak Mieza cerita secara detail pasal Resveratrol yang terkandung di dalam Vivix Shaklee ni kan? Okaylah, jom Mieza terangkan..

Resveratrol adalah sejenis bahan ANTIOKSIDA yang wujud secara semulajadi di dalam buah anggur dan beberapa tumbuhan lain. Resveratrol ini berfungsi untuk melindungi buah anggur daripada tindakan kulat atau fungus yg menjadikan buah tersebut busuk & rosak. Bagi manusia, pengambilan supplemen Resveratrol akan melindungi sel2 badan daripada tindakan RADIKAL BEBAS yang akan merosakkan sel dan mengakibatkn penyakit2 seperti KANSER, penyakit jantung dan lain2.

Resveratrol dalam Vivix diekstrak daripada anggur Muscadine iaitu sejenis anggur yang tumbuh di kawasan lembap. Anggur kawasan lembap mengandungi lebih banyak resveratrol berbanding anggur kawasan kering. Ini kerana anggur kawasan lembap lebih mudah diserang fungus, maka lebih banyak resveratrol diperlukan untuk melindungi dirinya.



Saiz anggur Muscadine adalah sebesar BOLA GOLF, dan harganya boleh mencecah RM100 sebiji.. Tak caye, trylah cari anggur muscadine ni & try beli tengok berapa harga dia.. Rasanya kat Malaysia ni payah nak jumpa sebab harganya yang mahal.. Tak ramai yang sanggup nak beli even sebiji pun.. Ha.... bukan sebarangan ingredient yg Shaklee gunakan untuk hasilkan Vivix ni. Sebab tu kesannya cepat dan hanya perlu minum sikit saja (1 sudu teh) setiap hari.. Harganya pun memang berpatutan dengan khasiatnya yang 1001 macam..



Jadi rugilah kalau anda termasuk dalam golongan orang yang perlukan Vivix ni, tapi tak nak amik peluang beli masa harga Vivix tengah murah bulan ni.. Jimat hingga RM140 lebih sebotol.. Promosi tinggal lagi 2 hari jer iaitu hingga esok.. Next month dah balik ke harga asal.. So, if sesiapa yang pertama kali nak cuba tu, inilah masanya untuk melabur & dapatkan harga special ni.. Ramai customer yang dah consume produk ni repeat order sebab dah rasai sendiri keberkesanannya.. Bulan ni siap beli 3,4 botol buat stok.. So, siapa yang belum beli.. Inilah masanya.. Jangan tangguh2 lagi..! ^_~




NOTE : Fast Action, Fast Result! 



Read More

Thursday, 28 November 2013

What Is Marriage All About

What Is Marriage All About | Semalam jalan2 ke beberapa blog baru.. Sebenarnya takdela baru sangat, cuma dah lama tak terjah & baca entri2 kat sana.. Ada terbaca satu entri yang sangat menarik untuk dikongsikan.. Tak tau lah boleh di kategorikan dalam kategori quote ke apa.. Tapi memang best lah.. Ini tentang perkahwinan ye.. Kepada yang belum berkahwin tu bolehla baca sebagai persediaan.. Bagi yang dah kahwin macam Mieza boleh baca sebagai inspirasi.. ^^,

Marriage is a school where you get the certificate before you start. 


A school where you will never graduate. 


A school without a break or a free period. 

A school where no one is allowed to drop out. 
A school which you will have to attend every day of your life. 
A school where there is no sick leave or holidays. 
A school founded by the Almighty:
1. On the foundation of love, 
2. The walls made of trust,
3. The door made of acceptance, 
4. The windows made of understanding. 
5. The furniture made of blessings. 
6. The roof made of faith. 
Before you forget, you are just a student not the principal. The Almighty is the principal.
Even at times of a storm, don’t be unwise and run outside.
Remember this school is the safest place to be. 
Never go to sleep before completing your assignments for the day. 
Never forget the C-word, communicate, communicate, communicate with your classmate and with the Principal.
If you find something in your classmate (spouse) that you do not appreciate, remember your classmate is also just a student not a graduate. The Almighty is not finished with him/her yet, so take it as a challenge and work on it together. 
Do not forget to study, study, study the Noble Book (the main textbook in this school). 
Start each day with a sacred assembly and end it the same way.
Sometimes you will feel like not attending class, yet you have to.
When tempted to quit find the courage and continue. 
Some tests and exams may be tough but remember the Principal knows how much you can bear. 
Still, it is one of the best schools on earth; joy, peace and happiness accompany each lesson of the day. 
Different subjects are offered in this school, yet love is the major subject. 
After all the years of being theoretical about it, now you have a chance to practice it. 
To be loved is a good thing, but to love is the greatest privilege of them all. 
Marriage is a place of love, so love your spouse but remember: “This class doesn’t involve a person who is not permitted into it”! If you invite your mother or father or your friends to this class,   or anyone who is not allowed to be there, you will fail the exam. 
It is you who should attend and it is you who will pass. 
Its your choice today:” build it or break it”. 


:: COPY PASTE FROM BARELY SUPERMOMMY BLOG ::


Read More

Wednesday, 27 November 2013

Yesss!!! Dah Ada Dua2 Dah..

Yesss!!! Dah Ada Dua2 Dah.. | Pagi tadi baru update pasal kotak komen kan? Alhamdulillah, atas bantuan rakan blogger PCL, akhirnya dapat jugak Mieza install dua2 kotak komen ni.. Tak putus asa tu nak jugak cuba install dua2.. Hehe..

See those comment boxes? Now, everyone can leave comments happily..! Yeay! Clap! Clap! Clap! Sekali lagi terima kasih diucapkan kepada rakan blogger +PakcikLie PCL yang sudi membantu.. Berkat kesabaran & semangat untuk terus mencuba tu yang penting tau.. Tak kiralah dalam apa jua yang kita sedang usahakan.. 


Sama jugak dalam biz atau pelajaran atau apa sekalipun lah.. Ada masa tu memang rasa macam give up & nak tarik diri jugak.. Tapi kalau betul nak berjaya buat sesuatu tu, kena usaha sampai dapat.. Betul tak? Eh, kebende plak la aku duk membebel beriya ni.. Ahaks! Excited sebenarnya.. Satu prob dah setel.. Now, time to focus for another problems.. Chaiyok! ^_~





NOTE : Petang ni or esok Mieza share pasal surat misteri tu ye.. Hehe.. Still dalam mode mencari mood ni.. Gugugu~~



Read More

Demi Readers..

Demi Readers.. | Selamat pagi warga blogger & readers!  Alhamdulillah, sempat bersiaran hari ni.. Entri ni khas untuk 2 orang pembaca setia blog Mieza yang sudi hantar email & ajukan pertanyaan di fanpage Mieza.. Terima kasih kepada Wana yang sudi contact Mieza di page & Tieka yang berusaha reach Mieza through email.. Huhu.. Touching jap..


Puncanya, before this Mieza tukar ruangan komen blogger ke Google+.. Sebab rasa cam lebih senang nak keep on track dengan para komentar & reply their comments.. Tapi Google+ Comment tu plak hanya mereka yang ada akaun ngan google jer boleh tinggal komen ea? So, macam bias la plak.. Akhirnya ada pembaca yang tampil mengadu tak dapat nak tinggalkan komen..


Ni lah 2 orang yang sudi contact Mieza.. Mulanya Mieza cuba usaha cari tutorial yang boleh guna dua2 kotak komen ni, tapi gagal.. Ada gak mintak tolong ngan blogger2 yang lebih berpengalaman tapi maybe diorang busy, so tak sempat lagi nak tengokkan blog Mieza.. Widget follower pun tak setel lagi problem tu.. Huhu.. So, pada reader2 baru yang sudi nak follow blog picisan Mieza ni bolehla guna button "FOLLOW" yang ada di penjuru sebelah kanan bahagian atas tu ye.. Yang kat sebelah button "DASHBOARD" tu.. Tu pun kalau ada yang sudi nak follow la.. Hehehehehe..


So, demi readers kesayangan yang dah banyak sumbangkan trafik ke blog ni Mieza ambil keputusan untuk tukar balik kotak komen ke kotak komen blogger. Walaupun terpaksa ambil risiko hilang semua komen dari Google+.. Sedih tu memangla sedih jugak tapi demi memudahkan semua pembaca, Mieza harus berkorban.. Hope lepas ni ada cara untuk letak dua2 kotak komen ni di blog.. If ada sape2 yang tau macamana nak letak dua2 kotak komen ni, tolong contact Mieza ye.. Thanks! =)


Read More

Tuesday, 26 November 2013

Lost..

Lost.. | Selamat petang warga bloggers! Sunyi sekejap blog ni tak berupdate beberapa hari.. Huhu.. Dekat2 nak closing ni biasalah huru hara sikit. Kelam kelibut dibuatnya.. Rezeki melimpah ruah bulan ni. Macam dah tak menang tangan jer nak handle.. Hujung tahun plak lagi ni, nak kena prepare untuk tutup akaun segala bagai lah plak.. Gugugu~~


Hari ni entri pendek jelah ye.. Gambor pun tak dan nak google.. Asal bernyawa sikit blog ni dah ler.. Takde ler suram sepi jer.. Huhu.. Skang tengah lost nih.. Lost dalam timbunan tugas yang makin bertambah.. Ari tu kata nak share pasal surat kan? Skang dah ada dua surat nak share tapi lum berkesempatan nak snap gambor.. Adoyaiii.. Next time ye.. In Shaa Allah..







NOTE : Erm, nak buat apa ni ekk? Mana nak start dulu ni? Tsk! =_='



Read More

Friday, 22 November 2013

Pageviews & Total Unique Visits Terkini Blog [Last Week Vs. This Week]

Pageviews & Total Unique Visits Terkini Blog [Last Week Vs. This Week] | Sejak2 blog feed dah sehat ni, asyikla duk tengok stats blog.. Lepas tu sat2 gi skodeng report card ngan Nuff plak.. Hehehehe.. Ni kali pertama Mieza buat entri pasal pageviews & unique visits di blog picisan ni.. Sebelum ni takdelah ambik kesah sangat pasal benda ni semua.. Sejak 2 menjak ni jer baru timbul rasa nak godek2 & tengok.. Huhuhu~~

Bila Mieza review balik, entri yang berjaya tarik minat ramai pembaca berkunjung ke blog ni pada tarikh 13 November sehingga cecah 40 UV ialahh ENTRI INI. Alhamdulillah, nampaknya ramai yang berminat nak tau pasal produk Shaklee ni cuma mungkin belum yakin sepenuhnya untuk mencuba.. Takpe, tu perkara biasa.. Ambillah masa anda untuk berkenal2an dengan produk2 hebat kami.. ^_^ Untuk minggu ni plak UV paling tinggi tercatat pada tarikh 20 November 2013 iaitu sebanyak 272 UV.. Fisrt time dapat UV setinggi ni dalam masa sehari.. Dan inilah entri2 yang berjaya tarik minat ramai pembaca untuk singgah membaca.. ENTRI 1 | ENTRI 2.. 
So, inilah dia perbezaan total pageviews & unique visits di blog Mieza untuk minggu lepas iaitu dari 7-13 November 2013 dan minggu ni iaitu dari 14-20 November 2013.. Besar jurang perbezaan antara kedua2 total UV tu.. Huhu.. Kalau kat Nuff ni unique visits tu yang banyak main peranan kan? Kalau nak dibandingkan total UV kat blog Mieza ni dengan blog korang, memanglah jauh lebih rendah.. Sebab tu tak sangkut2 lagi BE kat blog ni.. Gugugu~~

Tapi jujur cakap total UV blog Mieza untuk minggu ni tersangatlah memberangsangkan compared to last week.. Normal UV Mieza memang around last week punya total UV jer.. Malu nak bagitau, tapi itulah hakikatnya.. Huhu.. But for this week, rasa macam pelik bin ajaib plak tengok UV mencanak naik macam ni.. Okay, for me ni dah kira tinggi dah ni.. For uols maybe tak segah mana pun.. Huhu..

Kat bawah ni pulak pageviews dari blog stats blogger.. 'Pageviews today' tu merujuk pada pageviews semalam ye.. Hehe.. Sebab printscreen ni semalam.. Tapi tak sempat nak update. 'Pageviews yesterday' tu plak merujuk kepada pageviews untuk 20hb yang berjaya tarik total UV paling tinggi sepanjang Mieza berblog.. Alhamdulillah.. Boleh nampak ketara beza pageviews untuk dua  hari tu kan? Untuk hari ni tak tau lagi.. Rasa dah turun balik kot.. Gugugu..





NOTE : Semangat nak berblog semakin berkobar2 bila dapat UV & pageviews yang tinggi macam ni..


Read More

Surat..??

Surat..?? | Salam hari Jumaat penghulu segala hari.. Sorry semalam tak sempat nak bw & balas jejak kawan2.. Tetiba plak big bos hantar suh pi kursus.. Dapatlah ilmu sikit2 wat topup ilmu yang ada. Alhamdulillah.. Apa kena mengena surat dengan cerita pasal kursus plak?? Heheh.. Langsung takde kena mengena.. Menyimpang jauh sudah tu.. Heks! ;p

Source Extracted From Google

Semalam dah sampai surat hitam putih yang Mieza duk tunggu2 selama hari ni. Alhamdulillah, semua yang Mieza harapkan tercapai juga akhirnya. Cuma bila dah berada di tahap sekarang, terasa tanggungjawab tu makin besar.. Nak cakap gentar tu adalah jugak, tapi in shaa Allah, semua tu tak akan mematahkan semangat Mieza untuk terus berjuang.. Mohon doa & sokongan semua ye..


Nanti Mieza kongsi cerita pasal surat tu.. Penat, nak rehat jap.. Ni duk menaip di tengah malam buta. Baru sampai rumah.. Baru sempat nak online & reply pertanyaan2 dari customer.. Maaf terlewat membalas.. If Mieza lewat balas mesej or email, janganla malu2 contact Mieza ye.. No telefon dah terpampang besar gedabak kat bawah ni.. Mieza sedia terima sebarang panggilan mahupun SMS dari anda semua.. Tapi janganlah call ajak bercinto plak.. Mau ada yang kena kejar ngan parang kontot kang.. Haha! ^_~




NOTE : Mengantuk.. Penat.. Nak rehat.. Nak tdo.. Bubai..! +_+
[*Autopublish*]


Read More

Thursday, 21 November 2013

Saya Adalah Pengedar Sah Shaklee Anda! ^_^

Saya Adalah Pengedar Sah Shaklee Anda! ^_^ | Salam semua! Hari ni nak buat declaration sikit.. Since masih ada yang tertanya2 tu kan.. Betul ke Mieza ni agen sah Shaklee? Betul ke Mieza ni berdaftar secara sah dengan Shaklee? Betul ke Mieza ni bukan agen atas agen? Banyak kan soalan? Untuk pengetahuan semua, saya memang telah berdaftar secara sah dengan Shaklee Malaysia sejak Jun 2013 dengan nombor ID 932067.. Janganlah ragu2 lagi dengan saya.. Ewah, tetiba bersaya2 pulak hari ni dah kenapa? Hehehehe.. Rasa cam pelik pulak guna perkataan saya ni..

So, jika anda masih tercari2 set makanan tambahan/vitamin semulajadi untuk kesihatan anda, keluarga dan anak2 anda, bolehlah hubungi Mieza ekk.. Anytime.. anywhere.. I'll be there for you.. Eh? Macam tajuk lagu jer.. Hehe.. Best price Mieza bagi.. Rasanya kalau beli kat luar tak dapat harga macam ni.. Serius cakap ni tau.. Tak caye, tanyalah mereka2 yang dah buat pembelian dengan Mieza.. =)

Apa yang Mieza tawarkan? Kami ada menyediakan Set Kesihatan Optimum untuk semua peringkat umur dan paling penting mengikut BAJET anda.. Jadi janganlah rasa terbeban terpaksa keluar duit berkoyan2 demi nak sihat.. Bagitau jer brape bajet korang, then Mieza akan konsult suplemen yang terbaik yang korang boleh ambil ikut bajet masing2.. Berikut adalah antara senarai set kesihatan yang ditawarkan :-

- #SetBreastFeeding
- #SetBerpantang
- #SetKehamilan
- #SetKesuburan (suami dan isteri)
- #SetKecantikan
- #SetKelangsingan
- #SetKesihatanLelaki
- #SetKesihatanWanita
- #SetKesihatanSendiDanTulang
- #SetIQBooster
- #SetImuneBooster
- #SetKawalanGula
- #SetKesihatanJantung
- #SetEnergyBooster
- #SetNyahtoksin
- #SetPenghadaman
- #SetResdung_Alergi_Eczema


Kini anda boleh dapatkan set kesihatan idaman anda dengan harga istimewa mengikut bajet masing2..! Sebarang pertanyaan boleh hubungi Mieza di talian 019-5327438.. Atau boleh terus PM ke official page Mieza di Shaklee IPOH, PERAK.. Masa untuk dapatkan konsultansi PERCUMA! Anda tanya, Mieza jawab! ^_~ 


#VitaminSemulajadiShaklee | #SuplemenSemulajadi | #SetKesihatanShaklee | #SetKesihatanOptimumShaklee




Jom amalkan gaya hidup sihat bersama Shaklee! ^_^



Read More

Wednesday, 20 November 2013

Why Nutriferon..?

Why Nutriferon..? | Selamat pagi semua! Hari ni supposed to be wordless Wednesday kan? Tapi sepertinya hari2 blog picisan dahku ni full of words.. Ngahahaha! Selalu  time takde idea baru Mieza update entri WW.. Just tempek gambar, pastu biar orang duk berteka teki dengan gambar tu.. Senang keje.. Haha..


Tapi hari ni masih bersisa idea yang boleh dikongsi. Lagipun dah janji kan nak up pasal kenapa kita perlukan Nutriferon dalam pengambilan suplemen harian kita dalam ENTRI NI.. Mieza suh teka kat dalam entri tu, tapi nampaknya takde sorang pun berminat nak teka.. Huhu.. Takpelah, biarlah Mieza jer yang bagitau.. So, why Nutriferon? Jom scroll down..

KENAPA KITA PERLUKAN NUTRIFERON?

  • Terbukti Daripada EMPAT Kajian Klinikal Terhadap Manusia. Campuran fitonutrient yang berkesan dan selamat ini memberi sokongan imun tepat pada peringkat sel. Kajian menunjukkan khasiat kesihatan yang luar biasa dan perlindungan imun yang diperolehi daripada campuran khas 4 ekstrak tumbuhan di dalam Nutriferon.

  • Meningkatkan Paras Interferon Secara Semulajadi. Para saintis dan komuniti perubatan telah mengenalpasti interferon sebagai sesuatu yang amat penting bagi fungsi imun yang sihat. Nutriferon merupakan satu2nya makanan tambahan di U.S yang dicipta oleh penemu interferon yang boleh menambhakan penghasilan interferon di dalam badan secara semulajadi.

  • Dicipta Oleh Individu Yang Menemui Interferon. Ahli imunology yang terkenal di dunia, iaitu Dr. Yasuhiko Kokima merupakan individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo.

  • Rumusan Berpaten Yang Eksklusif. Nutriferon tidak dapat dijumpai di mana2 kedai. Ia hanya boleh didapati melalui Shaklee. Rumusan berpaten Nutriferon yang unik adalah eksklusif untuk Shaklee. Ia telah melepasi satu set ujian2 saintifik yang dikawal ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan, dan juga dari segi prestasi.

  • 40 Tahun Tempoh Penyelidikan. Setelah menjalani penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, Dr. Yasuhiko Kojima telah menghasilkan satu campuran unik daripada 4 ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi di dalam badan. Menurut kajian terbaru, Nutriferon telah berjaya membuktikan kesan positif terhadap serangan sel2 semulajadi (NK) sekaligus menyokong lebih banyak perkembangan untuk sistem sains imunisasi ini.

  • Sejak Nutriferon dibangunkan, beberapa kajian klinikal manusia telah mendokumenkan keberkesanan makanan tambahan ini. Kajian yang telah disiarkan di dalam jurnal perubatan ini termasuk Journal Gastroenterology, Clinical Pharmacology And Therapy, dan Journal Of Alternative And Comlimentary Medicine telah mengetengahkan pelbagai faedah yang berkaitan dengan Nutriferon


DR. YASUHIKO KOJIMA - Insan Di Sebalik Penyelidikan Selama 40 Tahun.




Read More

Tuesday, 19 November 2013

Dah Kenapa Pulak Dengan Widget Follower Eden Ni??..

Dah Kenapa Pulak Dengan Widget Follower Eden Ni??.. | Hari tu masalah blog feed.. Dah setel masalah yang satu tu, now timbul masalah baru.. Aigooo..~~ 

See? Rasanya macam ada kena mengena dengan pertukaran url & blog feed jugak ni kan? Huhu.. Masih dalam proses solving the problem.. Sekali lagi terpaksa mintak tolong sis mialiana.com.. Kesian sis terpaksa peningkan kepala setelkan problem Mieza sorang.. Huhuhuhu..




NOTE : Hilang follower adalah satu kehilangan yang besar bagi seorang blogger walaupun belum tentu semua follower tu singgah & baca blog kita hari2.. Setuju?


Read More

Peluang Membeli-Belah Di Zalora!

Peluang Membeli-Belah Di Zalora! | Ewah, baru hari tu duk mengiyau bagitau dah lama tak online shopping. Tup2, dah terbeli beberapa items from Zalora Malaysia.. Haha! Seronok sebenarnya dapat shopping online ni. Just klik2 jer, tau2 barang dah sampai depan rumah.. Tak payah penat2 nak round satu shoping complex. Kaki pun tak sakit, badan pun tak penat.. Jimat masa lagi.. Sambil shopping still boleh layan blog, still boleh uruskan hal2 rumahtangga, still boleh berbisnes & reply pertanyaan dari customer.. Hai, semuanya di hujung jari sekarang ni.. Makin hari makin mudah.. Untungnya generasi Y hari ni..


Sebenarnya dah seminggu dah barang2 dari Zalora ni sampai.. Nak update tak terupdate2.. Siap draft tajuk jer.. Pastu terperam dalam draft tu tak berpublish.. Hari ni duk belek2 senarai dalam draft baru terperasan entri ni.. Alang2 tengah mencari idea untuk entri lain tu, siapkan entri ni dululah.. So, nak tengok apa yang Mieza beli tak? Hehehe. Okay2, meh tengok.. Sesi tayang menayang bermula! ^_^


Dapat rembat 3 items! Gambar tak jelas sangat kan yang bawah tu..Okay, meh kita tengok full version of each item pulak..

Amanda Long Cardi

Tahirah Pants

Garoos Round Neck T-Shirt

Total semua sekali RM109.90.. Free Postage! Tapi Mieza just bayar RM9.90 jer.. The rest tu guna voucher yang Zalora bagi.. Hehehe.. Berbaloi2 sangat.. Kualiti material semua okay.. Rasa berbaloi sebab dapat hadiahkan hubby sehelai t-shirt jugak.. Risau sebenarnya takut dia tak suka, since kaler tu oren.. My hubby ni dia punya range kaler hitam hingga putih jer.. Means, semua yang dalam range tu termasuk kelabu still dia suka & sanggup pakai.. Kaler selain dari tu payah sikit nak pakai terutamanya kaler oren cenggini.. Ni kira cubaan berani mati ler ni kasi dia hadiah t-shirt kaler oren.. Nasib dia suka.. Lega.. Cuma saiz jer besar sikit.. Huhu.. Tak dapek nak buat apa, tu dah size paling kecik dah tu.. Tapi saiz EU la.. Malaysian punya takde saiz plak.. Huhu..


Amanda Cardi tu mulanya takde dalam wishlist pun.. Niat asal nak beli satu top tu.. Dah siap masuk dalam wishlist dah.. Tinggal nak add to cart jer.. Alih2, on the day Mieza nak order tu tengok2 dah out of stock.. Sedih sangat.. Berkenan betul ngan top tu, siap dah berangan nak padankan ngan Tahirah Pants.. Nasib Tahirah Pants still ada saiz.. Mieza biasa pakai saiz S.. Tapi kali ni nak cuba M.. Lose sikit takpe, jangan over saiz sangat sudah.. Alhamdulillah, ngam2 ngan Mieza pants tu.. Cuma Cardi tu macam terlebih panjang pulak.. Tengok model pakai elok je kan? Bila Mieza pakai meleret2 ke lantai.. Tunjuk kat hubby, dia kata macam baju tidur jer.. Ugh! -.-"


Tak payah nak salahkan baju sangatlah Mieza oiii..! Mengaku jelah ko tu pendek..! Okay foineeeee! =_=" Apa pun, barang yang sampai semuanya dalam keadaan baik & kualiti pun memang best.. Sesuai dengan harga.. Servis Zalora ni memang tip top! Order hari ni, esok dah selamat landing depan umah kita.. Hehehe.. Ni kali ketiga Mieza bershopping dengan Zalora.. Sebelum ni pernah shopping kasut & sandal.. Sampai sekarang Mieza still pakai lagi.. Dah 9 bulan dah kot duk sarung kasut & sandal tu.. Elok jer lagi.. Lepas ni haruslah repeat order dengan Zalora..! Wink2! ^_~


Last but not least, kat sini Mieza ada 15% Voucher untuk semua pembaca2 blog Mieza yang teringin nak membeli belah dengan Zalora Malaysia.. Ha, suka tak? Suka tak? Hehehe.. Rezeki yang ada apa salahnya dikongsi bersama ye dak? So, kepada yang nak shopping dengan harga diskaun tu boleh la guna Code Voucher ni ye..

ZBAP0ws



NOTE : Happy shopping dearies! ^_^



Read More

Mantapkan "Perisai" Tubuh Dengan Cara Semulajadi

Mantapkan "Perisai" Tubuh Dengan Cara Semulajadi | Sistem pertahanan badan (sistem imun) kita adalah sangat penting dalam membantu mempertahankan badan secara semulajadi dari sebarang jangkitan kuman, bakteria, dan virus seperti H1N1, Avian Flu, SARS, serta virus demam dan selesema.

Nutriferon Shaklee, Kelebihan Nutriferon Shaklee

Namun di zaman serba moden, serba ringkas & serba nak cepat sekarang ni memang sukar kita nak kekalkan sistem imun yang sihat dan berkualiti macam orang dulu-dulu. Yela, zaman sekarang orang semua tau nak benda2 yang lagi boleh lagi nak segera lagi nak simple. Semuanya nak cepat jer kan?  Ni semua gara2 tuntutan kerja dan waktu yang makin hari makin terhad. Bila dah macam tu waktu rehat pun dah tunggang langgang.. Tidur tak cukup, nak bersenam pun takde masa, makan makanan pulak semua yang jenis diproses segera.


Tuntutan zaman yang semakin maju ni buat kita makin hari makin stress.. Dan dalam tak sedar, tekanan hidup inilah yang menjadikan sistem imun kita semakin lama semakin lemah. Tu yang mudah kena selsema, batuk, demam semua tu. Tapi kita tak sedar kan? Asal sakit jer cari ubat, makan ubat. Lepas tu dah okay, terus buat aktiviti harian macam biasa.

Nutriferon Shaklee, Kelebihan Nutriferon Shaklee

Sedikit fakta berdasarkan hasil penyelidikan berkenaan tekanan hidup dari segi mental dan fizikal yang boleh melemahkan sistem imun :-

  • Menjelang 2017, peluang seseorang untuk mendapat kanser dijangka melebihi 50% 
  • Kematian disebabkan penyakit berjangkit bertambah 2 kali ganda dalam masa sedekad lalu 
  • Kematian disebabkan penyakit berjangkit antara usia 25-44 tahun telah meningkat 6 kali ganda
  • Sejuta orang mati setiap tahun kerana keracunan makanan
  • 50,000 tan antibiotik digunakan setiap tahun di seluruh dunia ke atas manusia, haiwan dan tumbuhan
  • 1 dalam nisbah 3 orang menghidap alergi
  • Kita mula mengalami secara purata 3 kali selesema dalam setahun 


Selalu kita dengar orang duk sebut, "Mencegah lebih baik dari merawat".. Betul tak? Bila tanya jer, semua angguk kepala tanda setuju. Tapi sebenarnya takde pun yang praktikkan apa yang disebut2 tu.. Masing2 sibuk dengan dunia sendiri, kejar sana, kejar sini, kerja dah tak tau limit..dah takde istilah limit kerja 8 jam sehari.. Yela zaman sekarang ni semuanya duit, kalau tak kerja kuat terukla kita ye tak? Nak2 pulak bagi yang hidup di bandar2 besar tu.. Kos sara hidup makin lama makin meningkat.. Jadi nak tak nak kena jugak kerja. Pedulik pasal kesihatan semua tu.. Huhu..

Nutriferon Shaklee, Kelebihan Nutriferon Shaklee

Tapi sesibuk mana pun kita, kesihatan tetap perlu dititik berat. Nak sihat senang jer. Jaga kesihatan sistem imun kita dulu.. Automatik yang lain2 akan maintain sihat. Macamana nak jaga kesihatan sistem imun? Nutriferon jawapannya! Sepertimana perkara2 yang kita nak simple, segera, & jimat masa, macam tu lah mudahnya jaga kesihatan sistem imun dengan Nutriferon. 1 stick sehari dah memadai.. Mudah & cepat..! Tengah2 siap nak pergi kerja pun boleh ambil..


Jadi apa tindakan kita? Berdiam diri dan berpeluk tubuh? Biar jer tubuh kita ni terdedah kepada ancaman? Atau terus bertindak dengan mencari solusi kepada isu kesihatan ni? Tepuk dada tanya hati.. Mungkin sekarang ni kita masih sihat dan takde tanda2 bakal sakit.. Tapi sistem imun yang kat dalam tubuh kita ni kita tak tau, kita tak nampak.. Ada yang cakap, "Ala sakit makanlah ubat.. Farmasi kan banyak.. Klinik 1 Malaysia pun dah bersepah2 dah skang.. Apa ada hal!".. Ubat dan suplemen berbeza sama sekali ye.. Boleh baca sini kalau rajin.. Tapi jika itu pilihan anda, Mieza tak boleh nak cakap apa.. Semua dah besar panjang, dah tau fikir mana lebih baik.. Cegah atau rawat?? 




NOTE : Kesihatan Kita Tanggungjawab Kita.. Sayangilah Tubuh Kita..! ^_~


Read More

Monday, 18 November 2013

Galakkan Pembentukan Interferon Tubuh Dengan Nutriferon

Galakkan Pembentukan Interferon Tubuh Dengan Nutriferon | Salam pagi Isnin semua! Semangat tak nak kerja ni? Ke ada yang lemau2 biskut meri plak pagi2 ni? Tak mau lemau2 ye.. Kerja biar ikhlas.. Let's the spirit spread! Yeah! Ha, tengok.. Mieza semangat jer.. Sihat, cergas, bertenaga lagi! Itulah kepentingannya ambil suplemen hari2.. Heheh.. Nak tau apa range suplemen yang Mieza ambil? Nanti PM ye.. Jangan malu2.. Kita story mory later.. Hehehehe..


Hari ni Mieza nak perkenalkan kat korang semua tentang Nutriferon..  Mungkin dah ramai yang share pasal Nutriferon ni.. Tapi takpe, tu diorang punya cerita. Ni Mieza punya cerita pulak.. Nak baca, baca.. Tak nak baca boleh klik pangkah.. Hehehehe.. Tapi ini perkongsian ilmu untuk kesihatan korang jugak ye.. So, kalau rasa perlunya ilmu kesihatan macam ni silalah bertabah baca sampai habis.. Hehehehe..


Apa Itu Nutriferon?
Nutriferon adalah sejenis suplemen semulajadi yang menggalakkan pembentukan interferon di dalam badan yang mengandungi campuran proprietari ekstrak tumbuhan yang terdiri daripada biji labu, benih plantago, kuntuman bungan Japanese Honeysuckle dan bunga Safflower. Ia merupakan satu2nya suplemen yang dicipta oleh seorang pakar imun iaitu Dr. Yasuhiko Kojima dan didatangkan secara eksklusif dalam bentuk serbuk.

Dr. Kojima berjaya mencipta Nutriferon selepas beberapa kali menjalankan ujikaji dan penilaian terhadap beribu-ribu sebatian dan lebih daripada 200 herba lain. Penyelidikan yang mengambil masa sehingga 40 tahun ye.. Bukan calang2 suplemen ni..   



Apa Itu Interferon?
Interferon ialah protein yang membantu sistem pertahanan badan terhadap virus, bakteria, parasit, atau sel2 tumor. Interferon penting dalam sistem tubuh badan kita kerana ia boleh menguatkan sistem imun. Kajian telah menunjukkan bahawa interferon mampu untuk merangsang dan meningkatkan keseluruhan sistem imun badan dengan menghubungi pembunuh semulajadi di dalam badan untuk tindakan T-Cell, B-Cell & macrophage.

Interferon semulajadi mengandungi polisakarida aktif yang merangsang dan mengaktifkan immunoglobin untuk melawan tumor dan sel2 kanser. Ia juga mampu mengurangkan ketidakselesaan semasa rawatan kemoterapi.


Apakah Fungsi & Kelebihan Nutriferon?
  1. Mengukuhkan sistem imun dalam masa 3 hari 
  2. Melawan kanser dan tumor
  3. Melindungi badan dari influenza
  4. Mengurangkan tekanan dan kelesuan
  5. Melambatkan penuaan
  6. Mengurangkan jangkitan oleh pesakit2 hepatitis B & C
  7. Membantu mencegah masalah yang timbul akibat menopaus seperti darah tinggi, kolestrol tinggi dan lain-lain
  8. Membantu mengurangkan gejala2 yang disebabkan oleh ketidakseimbangan sistem endokrin semasa kedatangan haid seperti senggugut, sakit2 belakang, tender breast, jerawat, keresahan, masalah tidak dapat tidur & mood swing


Siapa Yang Patut Ambil Nutriferon?
  • Mereka yang sering sakit, selsema, demam
  • Ibu yang menyusukan anaknya yg mana anaknya demam atau sakit yg berpanjangan
  • Mereka yang mempunyai masalah imunisasi
  • Mereka yang sering travel dan kerap ke luar negara
  • Mereka yang sering stress
  • Mereka yang terdedah dengan bahaya penyakit
  • Mereka yang tak suka makan banyak vitamin antioksidan, ACE boleh gantikan dengan Nutriferon sepeket sehari.
  • Mereka yang mempunyai allergi dan eczema


So macamana? Menarik tak perkongsian ilmu kesihatan kita hari ni? Rasanya setakat ni dulu perkongsian Mieza tentang Nutriferon. Panjang2 pun bukannya korang baca.. Macam ler kite tak tau.. Huhu.. Later Mieza nak bagitau kenapa kita perlukan Nutriferon ni pulak.. Korang agak2 kenapa? Mana tau ada yang berjaya teka dengan betul dapat try Nutriferon free ke? Hehehehe.. Tu kena tunggu pop kuiz la ye.. Till then, chiow! ^_~




NOTE : Dah mula misi menggalakkan pembentukan interferon dengan Nutriferon.. Semoga sistem imun badan ni makin kuat & kebal dari sebarang jangkitan penyakit.. =)

Read More

Sunday, 17 November 2013

Senandung Al-Fatihah..

Senandung Al-Fatihah.. | Perkongsian dari +Encik Lutfi di Google+.. Berulang2 Mieza dengar & hayati.. Subhanallah, indahnya pengertian surah umul kitab Al-Fatihah ni.. Selalu baca tetapi kurang penghayatan pada pengertiannya.. Kelemahan diri Mieza sendiri.. Semoga perkongsian ini dapat sama2 beri manfaat buat kita semua.. Hayatilah Senandung Al-Fatihah....


Dengan menyebut namaMU Ya Allah
Yang Maha Pengasih Penyayang
Segala Puji BagiMU Ya Allah
Pemelihara seluruh alam maya

Engkaulah Maha Pengasih & Penyayang
Yang menguasai hari pembalasan
Hanyalah kepadaMU kami menyembah
Dan padaMU kami mohon pertolongan

Tunjukkanlah kami ke jalan yang lurus
Jalan orang-orang yang KAU beri nikmat
Bukan jalan mereka yang KAU murkai
Dan bukan pula jalan mereka yang sesat

Engkaulah Maha Pengasih & Penyayang
Yang menguasai hari pembalasan
Hanyalah kepadaMU kami menyembah
Dan padaMU kami mohon pertolongan

Tunjukkanlah kami ke jalan yang lurus
Jalan orang-orang yang KAU beri nikmat
Bukan jalan mereka yang KAU murkai
Dan bukan pula jalan mereka yang sesat



Sayu hati dengar kan? Bacalah hari2.. Semoga kita semua mendapat hidayah untuk terus memperbaiki diri ke arah yang lebih baik dan diredhaiNYA..



NOTETerima kasih kepada +Encik Lutfi atas perkongsian yang banyak memberi kesedaran ini..


Read More

Asal Tengah Lapar Jer Diorang Post Pasal Makanan..

Asal Tengah Lapar Jer Diorang Post Pasal Makanan.. | Morning all! Hari minggu tetap juga bekerja seperti biasa. Kerja dari rumah kot, apa ada hal.. Hehe.. Since tak gi memana ni baik ngadap blog. Tajuk macam tengah lapar jer kan? Hehe.. Sejak semalam sepanjang hari asik lapar tau. Apa kena ntah.. Baru lepas makan nasik, tapi still lapar.. Lepas tu duk la mengunyah macam2 sampai ke malam.. Lagi mata belum ngantuk, lagi tu la duk menyelongkar makanan kat dapur.. Kahkahkah!

Bila dah duk ngadap blog ni pulak, hampir semua blog yang Mieza bw up citer pasal makanan.. Selalunya bila time tengah lapar la diorang duk rancak berkongsi resepi segala. Iols yang tengok ni bergelegak perut terliur.. Korang macam tau2 jer kan Mieza tengah lapar time tu.. Tapi kalau time Mieza tengah kenyang takde plak orang nak kongsi pasal makanan.. Saja je tau korang ni.. Huhu..

Source Extracted From Google

Entri pendek dah la hari ni.. Macam lapar jer.. Macam nak makan jer.. Macam nak makan nasik ayam kat The Chicken Rice Shop jer.. Lalalalalaalala~~


Psssst! Ruangan komen dah bertukar ke Google+ Comment.. Mana korang prefer? Blogspot punya ruangan komen ke Google+??  If ramai yang prefer Google+ ni then I'll stick with this one.. But if ramai lebih selesa dengan ruangan komen blogspot, Mieza akan tukar balik ke blogspot comment..



Read More

Saturday, 16 November 2013

I Am Officially A WAHW!!! ^_^

I Am Officially A WAHW!!! ^_^ | Tadi duk bersembang & update perkembangan member2 lama di tempat keje lama.. Banyak benda dah berubah.. Tapi ada satu perkara yang dari dulu sampai sekarang still masih tak improve.. Hanya mereka yang keje kat sana je tau.. Kesian kawan2 aku.. 

Bila dah macam ni terasa bersyukur sangat.. Ternyata tindakan aku untuk berhenti kerja dulu adalah satu keputusan bijak.. Yes, of course awal2 berhenti tu rasa kurang best sebab income bulanan dah tak berkepuk macam gaji bulan2 masa keje dulu.. Nak berbelanja pun beringat2 je, dah takde nak menyopping tiap2 bulan macam dulu. Kalau rasa perlu baru beli. 

Lepas resign tu banyak jugak dapat panggilan interview keje.. Tapi satu pun tak sangkut.. Kalau ada pun yang sangkut, kena tipu pulak.. Skop kerjanya tidak seperti yang sepatutnya sepertimana jawatan yang dipohon.. Esoknya start keje, hari tu jugak aku pecat bakal majikan aku.. Hahaha! 

Last interview aku dapat masa dah 4 bulan bersama Shaklee.. Baru lagi.. Masa tu memang dah 50-50.. Nak attend ke tak interview tu..  Sebab hati dah betul2 jatuh cinta dengan pekerjaan sekarang iaitu sebagai pengedar sah Shaklee.. Tapi still 50-50.. Sehari sebelum tarikh interview aku buat solat istikharah mohon petunjuk Allah.. Guest what?? Allah bagi petunjuk aku sebenarnya dah ada kerja tetap iaitu sebagai pengedar sah Shaklee & aku bakal pergi jauh dengan kerjaya aku sekarang.. Petunjuknya ialah, aku gagal dalam temuduga tu.. Tapi aku rasa happy jer & langusng tak rasa fedup macam interview2 yang aku gagal sebelum ni.. Sebab aku dah tau hala tuju aku sekarang..

Buktinya, sekarang aku dah mampu jana income bulanan sama seperti gaji aku bekerja sebagai RA dulu.. Dan aku dah capai satu matlamat aku dalam bisnes ni iaitu nak bantu ringankan beban suami & mereka2 yang memerlukan.. Alhamdulillah, sesungguhnya rezeki setiap daripada kita ni sudah ditetapkan oleh Allah.. Tinggal nak usaha, doa, dan tawakal jer.. 



NOTE : Bukan senang nak senang.. Kena kerja keras & tau hala tuju masing2.. Jangan nak harap rezeki tu datang bergolek tanpa ada usaha dari diri sendiri.. Nak lebih, kerja la lebih.. As simple as that.. ^_~


Read More

Friday, 15 November 2013

Koleksi Testimoni VIVIX

Koleksi Testimoni VIVIX | Salam petang Jumaat.. Esok sekolah dah start cuti ye? Selamat bercuti diucapkan buat semua pelajar2 dan guru2 sekolah. Tapi guru cuti2 pun kerja berlambak2 jugak kan? Mana nak tanda paper, mana nak buat jadual untu sesi baru, banyaklah bendanya nak kena prepare untu penggal baru nanti.. Sepupu Mieza cikgu, tu yang tau tu.. Asal balik cuti jer tak sah kalau tak wat balik paper exam segala mak nenek tinggi menggunung untuk ditanda. Itulah perngorbanan seorang pendidik. 

Okay, yang bercuti tu enjoy lah ye. Bagi yang still pulun bekerja tu, kerja la seikhlas hati. Jangan nak jeles2 sangat orang lain dapat cuti panjang.. Kalau rasa nak cuti jugak, apply la cuti.. Selesai masalah.. Haha! So, back to topik untuk petang ni, Mieza just nak share beberapa testimoni pengguna VIVIX. Still cerita pasal VIVIX ye.. Next entri kita buka topik pasal produk lain pulak.. Okay? So, jom baca testimoni2 kat bawah ni dulu ye.. ^^,





NOTE : Entri simple petang Jumaat.. Harap bermanfaat buat semua! ^_~


Read More

Doa Untuk Semua

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.


Ya Allah,
Ampunkan segala dosa dosa ku, ibubapa ku, keluarga ku, guru-guruku, sahabat-sahabat ku, pelanggan-pelanggan ku, seluruh susur galur group ku, dan seterusnya muslimin dan muslimat.


Ya Allah, 
Jadikan kami orang orang yang bersyukur sentiasa dengan nikmatMu, 
Amat besar sekali nikmatMu dan jangan sekalipun jadikan kami lalai dari menunaikan kewajiban kami kepadaMu .


Ya Allah, 
Lindungilah kami dari api neraka, 
Kau pimpinlah kami ke jalan syurgaMu.


Ya Allah, 
Limpah ruahkan rezeki kami dan dengannya jadikan kami mendapat RahmatMu.


Sesungguhnya Kau lah yang Maha Mengetahui segala rahsia di dalam bumi dan di langit 
dan yang ada di antara kedua duanya itu. 
Kau lah yang memberikan rezeki rezeki dan kepunyaanMu lah segala kekayaan ini.


Ya Allah, 
Kalau ada di antara kami yang sedang dalam kesedihan, 
maka Kau gantikannya dengan kegembiraan 
dan ada jika di antara mereka dalam kesempitan 
maka Kau lapangkanlah rezeki mereka ini.


Kau permudahkan lah segala perjalanan kami yang kami lakukan yang berniat untuk membantu orang ramai 
dan jangan Kau jadikan kami tamak dan lalai dengan sebarang kejayaan dan kekayaan . 
Sesungguhnya RahmatMu itu lebih besar dari segala kekayaan didalam bumi dan langit.


KepadaMu juga segala pertolongan dan permintaan kami tujukan. 
KepadaMu juga kami meletakan harapan dan keyakinan. 
Hanya kepadaMu kami sujud dan kepadaMu lah akan kami kembali.


Jadikan kami kembali dalam keadaan beriman dan yang mendapat syurgamu Ya Allah..


Salam dan Selawat atas junjungan besar NABI MUHAMMAD SAW yang kami rindui, 
yang kami sayangi, 
yang kami ingin sekali bertemu..
Dan kau rezekikanlah kami dengan mendapat doa baginda kepada kami.


Amin Ya Rabbal Alamin..


Read More

Labels

Advanced Joint Health Tablet Advertorial Affiliate Alfalfa Complex Anti-Aging B Complex Berpantang Cinch Energy Tea Mix Collagen Powder Cyst Depression Detox Energizing Soy Protein ESP GLA Complex Healthy Nutrition Healthy Recipes Info Sihat Kehamilan Kesihatan Kesihatan Kanak-Kanak Kuih Raya 2016 Lazada Lecithin Lifestyle Masalah Lemah Pundi Kencing Motherhood Journey My Pregnancy Journey NON-GMO Nutriferon Obesiti Omega Guard OsteMatrix Parenting Penuaan Performance Drink Personal Placenta Previa Postnatal Pregnancy Pregnancy Tips Prenatal Quotes & Motivations SAARA SAARA Aisyah SAARA Amani SAARA Ariana SAARA Lorea Ombre SAARA Medina Sakit Gigi SEDD Senggugut Set "Milk Booster" Shaklee Set Berpantang Shaklee Set Detox Shaklee Set Energy Booster Set Imune Booster Set Kecantikan Shaklee Set Kehamilan Set Kekal Langsing Set Kencing Tak Lawas Set Kesihatan Sendi Shaklee Set Kulit Cantik Set Mengandung Set Mighty 3 Gems Set Prenatal Set Ramadhan Set Senggugut Set Tenaga Shaklee Shaklee Effect Shaklee Issue Sistemik Lupus Eritematosus (SLE) Sustained Release Vita-C Plus Sustained Release Vita-C Plus™ (500mg) Tempahan Kuih Raya 2016 Tentang Shaklee Testimoni Testimoni Alfalfa Testimoni B Complex Testimoni Enfuselle Hydrating Moisturizer Testimoni ESP Testimoni GLA Complex Testimoni Set Alergik/Resdung Testimoni Set Berpantang Shaklee Testimoni Sustained Release Vita C Testimoni Vitamin C Testimoni Vivix Tip Keibubapaan Tip Penyusuan Tips & Info Kesihatan Tips Dan Petua Tips Kesihatan TIPS RUMAHTANGGA TTC TTCians Vita E Complex Vita-Lea For Children Vitamin E Complex Vivix Vivix®

Copyright © RosmizaAli.Com™ Made with ❤ by azhafizah.com