Darlie Expert White

by - 2:29:00 pm

Darlie Expert White | Gigi berkilat semula jadi adalah impian semua. Namun, ini seakan mustahil apabila gigi mula bertukar menjadi kekuningan akibat pengambilan makanan yang boleh meninggalkan kesan kotoran kepada gigi seperti kopi, jeruk & bahan-bahan lain. Rokok juga menjadi penyebab gigi menjadi kekuningan malah kehitaman selain penggunaan produk pemutihan gigi yang tidak diiktiraf. 


Darlie Expert White diilhamkan oleh rawatan pemutihan profesional yang digunakan dalam penjagaan gigi setiap hari - Ultrasonik Scaling dan menggilap . Dipertingkatkan secara khusus dengan partikel micro-silica Profilaksis iaitu ramuan serupa dengan apa yang doktor gigi gunakan. Ia membantu menanggalkan kotoran, plak dan karang gigi. Ia menyediakan pengalaman profesional pemutihan gigi untuk semua dan membantu memberi keyakinan dalam senyuman kepada pengguna2nya. Darlie Expert White juga telah terbukti secara saintifik dapat meningkatkan keputihan gigi sehingga 3 kali ganda berbanding ubat gigi jenama biasa.


Selain membantu meningkatkan keputihan gigi, Darlie Expert White turut menjadi perisai untuk pemutihan gigi anda. Penggunaan yang berterusan akan membantu mencegah sehingga 80 % daripada pengumpulan kesan kotoran dan karang tanpa menyebabkan sebarang kerosakan kepada enamel gigi. 

Nampak iklan Darlie Expert White tengah rancak duk berlegar2 kat papan iklan blog, so why not write something about it sebagai tanda penghargaan kepada Nuffnang & pihak pengiklanan yang sudi tempek iklan ni kat blog picisan Mieza. Pssst! Ni bukan iklan BE ye.. Mieza tak pernah dapat BE pun dari Nuffnang. Yang dulu tu entah BE mana tetiba tersangkut, tetiba jer ada dalam akaun Nuffnang.. Dah metered plak tu tetiba.. Sesat kot.. Huhu.. Tapi takpe la, just nak share sesuatu yang bermanfaat buat pembaca2 blog ni. Dari sepi tanpa cerita baik support iklan2 yang ada ni kan? Hehe..


Dalam pada sibuk jaga kesihatan dengan mengamalkan pengambilan suplemen tambahan tu, kesihatan gigi pun kena jaga jugak. Kalau gigi memang dah sihat tapi kuning, macam tak cantik jer, macam tak comel jer, macam tak cun jer.. Hehe.. Untuk maklumat lanjut, sila layari Facebook Darlie Malaysia/Darlie Expert White. Kbai! ^_~


You May Also Like

5 Silent Hunter's Footprints

  1. dulu saya guna darlie tapi sekarang dah tukar kepada brand lain sbb brand tu ade special toothpaste untuk smokers..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. haritu dh beli. hehe. best jgk. memang suka darlie

    ReplyDelete
  3. dah lama tak gune product darlie ni.

    ReplyDelete
  4. mcm best je darlie ni.. siap 3x.. :-)

    ReplyDelete