Demi Readers..

by - 7:30:00 am

Demi Readers.. | Selamat pagi warga blogger & readers!  Alhamdulillah, sempat bersiaran hari ni.. Entri ni khas untuk 2 orang pembaca setia blog Mieza yang sudi hantar email & ajukan pertanyaan di fanpage Mieza.. Terima kasih kepada Wana yang sudi contact Mieza di page & Tieka yang berusaha reach Mieza through email.. Huhu.. Touching jap..


Puncanya, before this Mieza tukar ruangan komen blogger ke Google+.. Sebab rasa cam lebih senang nak keep on track dengan para komentar & reply their comments.. Tapi Google+ Comment tu plak hanya mereka yang ada akaun ngan google jer boleh tinggal komen ea? So, macam bias la plak.. Akhirnya ada pembaca yang tampil mengadu tak dapat nak tinggalkan komen..


Ni lah 2 orang yang sudi contact Mieza.. Mulanya Mieza cuba usaha cari tutorial yang boleh guna dua2 kotak komen ni, tapi gagal.. Ada gak mintak tolong ngan blogger2 yang lebih berpengalaman tapi maybe diorang busy, so tak sempat lagi nak tengokkan blog Mieza.. Widget follower pun tak setel lagi problem tu.. Huhu.. So, pada reader2 baru yang sudi nak follow blog picisan Mieza ni bolehla guna button "FOLLOW" yang ada di penjuru sebelah kanan bahagian atas tu ye.. Yang kat sebelah button "DASHBOARD" tu.. Tu pun kalau ada yang sudi nak follow la.. Hehehehehe..


So, demi readers kesayangan yang dah banyak sumbangkan trafik ke blog ni Mieza ambil keputusan untuk tukar balik kotak komen ke kotak komen blogger. Walaupun terpaksa ambil risiko hilang semua komen dari Google+.. Sedih tu memangla sedih jugak tapi demi memudahkan semua pembaca, Mieza harus berkorban.. Hope lepas ni ada cara untuk letak dua2 kotak komen ni di blog.. If ada sape2 yang tau macamana nak letak dua2 kotak komen ni, tolong contact Mieza ye.. Thanks! =)


You May Also Like

6 Silent Hunter's Footprints

  1. akak maintain jer apa yg ada.. tak berapa nk usik sebab tak pndai.. takut lain pulak jadinya.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. Kite pun tak berapa pandai jugak.. tapi gatai tangan nak usik.. Ahaks! ^_~

      Delete
  2. eh, dah ada 2 kotak komen..yeayyy.. tenkiu kak Mieza sbb sudi dengar luahan hati..chewahhh.. skrg senang nak komen..huhu

    ReplyDelete
  3. deqla boleh jer komen mcm biasa... tp buat masa ni x berminat lagi nk tukar atau tmbh lagi kotak komen..

    ReplyDelete