FREE MEMBERSHIP PROMOTION!!!

by - 1:40:00 pm

FREE MEMBERSHIP PROMOTION!!! | Disebabkan Mieza rasa rugi sangat2 bagi mereka yang belum cuba VIVIX dari Shaklee ni, so Mieza buka lagi satu promosi khas buat customer2 & pembaca2 blog juga buat friends di FB Mieza. Sekali lagi Mieza tekankan, Mieza promot gila2 ni bukan untuk keuntungan sendiri, tapi sebab Mieza betul2 nak tolong semua dapat kesihatan yang paling optimum. Vivix bukan macam suplemen lain, tapi ia adalah raja segala suplemen yang memang tak rugi kita ambil..Seriously cakap ni.. 

So untuk last call promotion ni, sesiapa yg membuat pembelian 6 botol Vivix bulan ni, korang akan dapat PERCUMA sebotol Vivix. Beli 6 botol, bayar untuk 6 botol, tapi dapat lagi FREE sebotol Vivix.. 7 botol ni kalau kongsi2 beli dgn kawan2, saudara mara, office mate or jiran tetangga, sorang hanya bayar RM3xx jer.. Sangat jimat & berbaloi2 kalau nak dibandingkan dengan harga asal Vivix iaitu RM475..!


As a focal person yg order 7 botol ni plak, korang akan dapat FREE MEMBERSHIP dan CASH BONUS sebanyak RM241 pada pertengahan bulan depan...See? Kita beli produk Shaklee, Shaklee bagi balik cash bonus direct ke akaun kita.. DIRECT ke akaun ye, bukan guna cek ke paypal ke.. Untunglaaa..

So bila dikira2 balik, bila ditolak dengan cash bonus yang korang akan dapat tu, korang sebenarnya hanya membayar tak sampai RM90 pun untuk sebotol Vivix ... Untunglaaa lagi sekali.. Dah la dapat supplemen yg sangat BERKUALITI, dapat beli dengan harga yg jauh lebih MURAH pulak lagi.. Fengsannnnn..

Nak lagi??? Ha ni ada lagi Shaklee nak bagi ni..! Korang juga dapat FREE 2 botol CoQHealth Plus (supplemen coenzyme Q10).. COQ10 adalah salah satu produk terbaru keluaran Shaklee yang sangat bagus untuk kesihatan jantung, tenaga, kulit, dan kolestrol.. Patkali fengsan...~~ Last but not least, korang juga dapat PERCUMA penghantaran ke seluruh Malaysia..!!!

FREE Membership + FREE 1 Botol Vivix + FREE 2 Botol COQ10 + Cash Bonus RM241.. FREE plak lagi penghantaran ke seluruh Malaysia.. Ate, semua dah bagi free ni..  Silalah pengsan beramai2.. Pengsan kejap2 dah la.. Kang tak sempat plak nak dapat barang FREE.. Hehehe.. 

Skang Mieza nak korang bagitau, kat mana lagi yang korang shopping dapat banyak barang FREE macam ni? Cer habaq mai.. Sape bleh senaraikan at least 3, Mieza bagi trial pack Vita C Plus.. Tengok, FREE lagi..


LAST PROMO!
Terbuka sehingga 30 NOVEMBER 2013 sahaja!

Tinggal lagi sehari untuk bertindak.. Dah sebulan dah bagi masa untuk fikir.. Now it is time to act & feel the magic urself...

CONTACT ME NOW! ^_~




You May Also Like

4 Silent Hunter's Footprints

  1. blm pernah try lagi semua produk shaklee ni sis,,

    ReplyDelete
  2. promot jgn x promot mieza.. hihi... prmosi betul2 hebak nih... chaiyok2...

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mieza...menarik ni...;)

    ReplyDelete
  4. setakat ni mkn vitamin c je .. huhu.
    tu pun sebjik sehari..

    ReplyDelete