Ini Jer Yang Tinggal..

by - 6:00:00 pm

Ini Jer Yang Tinggal.. | Hujung bulan lepas akhirnya lebur juga earning yang Mieza kumpul dengan Nuffnang. Sebelum2 ni pernah cakap nak biar jer earning tu beranak pinak kat dalam tu. Kurang2 biar cukup 4 angka baru nak cash out. Sudahnya belum sempat cecah 4 angka, haku dah cash out dulu.. Haha! Takpelah, nanti2 leh kumpul lagi..

Selepas seminggu, baru banyak ni dapat kumpul balik.. Huhu.. Macam sadis jer kan? Tapi takpela, sikit2 lama2 jadi bukit. Harap2 kencang la blogbuster campaign menyinggah lepas ni.. Nak harap BE? Memang tak la kan nak melekat kat blog picisan cenggini.. Ugugugu~.. Korang2 pun rajin2 la menderma ye.. Ngeh3! Now just waiting for my 1st Nuffnang cheque.. ^_^



NOTE : Huh?! Dah habis minggu pertama November ke?! Huwaaa! Apa pun tak jalan lagi nih.. =.=

You May Also Like

5 Shaklee Lovers Visit

  1. salam rosmiza..

    dah cekaut ke..? 4 angka..? huhu..cma 2 angka pun susah nk dapat.. hehe..

    alhamdulillah...rezeki..tahniah2.. :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki tue mieza.. meh akak top up blk na... =D

    ReplyDelete
  3. salam kak Mieza..hehe amboi rezeki nufnang.. susah tu nak dpt 4 angka kak.mcm menunggu kerbau bertanduk lah jwbnyerrrr :P

    ReplyDelete
  4. yui pon bru cashout.. ada la rm2..hjuhu

    ReplyDelete
  5. ok lah tu dpt gak cash out..Ai belum penah lagi ni :(

    ReplyDelete