Koleksi Testimoni VIVIX

by - 2:51:00 pm

Koleksi Testimoni VIVIX | Salam petang Jumaat.. Esok sekolah dah start cuti ye? Selamat bercuti diucapkan buat semua pelajar2 dan guru2 sekolah. Tapi guru cuti2 pun kerja berlambak2 jugak kan? Mana nak tanda paper, mana nak buat jadual untu sesi baru, banyaklah bendanya nak kena prepare untu penggal baru nanti.. Sepupu Mieza cikgu, tu yang tau tu.. Asal balik cuti jer tak sah kalau tak wat balik paper exam segala mak nenek tinggi menggunung untuk ditanda. Itulah perngorbanan seorang pendidik. 

Okay, yang bercuti tu enjoy lah ye. Bagi yang still pulun bekerja tu, kerja la seikhlas hati. Jangan nak jeles2 sangat orang lain dapat cuti panjang.. Kalau rasa nak cuti jugak, apply la cuti.. Selesai masalah.. Haha! So, back to topik untuk petang ni, Mieza just nak share beberapa testimoni pengguna VIVIX. Still cerita pasal VIVIX ye.. Next entri kita buka topik pasal produk lain pulak.. Okay? So, jom baca testimoni2 kat bawah ni dulu ye.. ^^,





NOTE : Entri simple petang Jumaat.. Harap bermanfaat buat semua! ^_~


You May Also Like

2 Silent Hunter's Footprints

  1. cuba asukkan link miza kat bloglist tak boleh pulak..2x dah buat


    nanti kita cuba lg

    ReplyDelete
  2. wahh testimoni dari pengguna :) bagus2

    ReplyDelete