Lost..

by - 3:43:00 pm

Lost.. | Selamat petang warga bloggers! Sunyi sekejap blog ni tak berupdate beberapa hari.. Huhu.. Dekat2 nak closing ni biasalah huru hara sikit. Kelam kelibut dibuatnya.. Rezeki melimpah ruah bulan ni. Macam dah tak menang tangan jer nak handle.. Hujung tahun plak lagi ni, nak kena prepare untuk tutup akaun segala bagai lah plak.. Gugugu~~


Hari ni entri pendek jelah ye.. Gambor pun tak dan nak google.. Asal bernyawa sikit blog ni dah ler.. Takde ler suram sepi jer.. Huhu.. Skang tengah lost nih.. Lost dalam timbunan tugas yang makin bertambah.. Ari tu kata nak share pasal surat kan? Skang dah ada dua surat nak share tapi lum berkesempatan nak snap gambor.. Adoyaiii.. Next time ye.. In Shaa Allah..







NOTE : Erm, nak buat apa ni ekk? Mana nak start dulu ni? Tsk! =_='



You May Also Like

8 Silent Hunter's Footprints

  1. hai mieza..lame tak datng jengguk mieza...ok ke tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Lela! Hehehe.. Ok lagi setakat ni.. =)

      Delete
  2. Replies
    1. Hai ika! Terima kasih sudi berziarah ke sini.. =)

      Delete
  3. huhuhu..mun pun bertimbun dengan asignment..

    ReplyDelete
  4. fae pun lama x singgah blog akak. wifi xde last few days hehe. now baru nak aktif balik.

    ReplyDelete
  5. kalau dah hujung tahun.memang sibuk la jawabnya..;)

    ReplyDelete
  6. wahh betul2 bz nih...alhamdulillah... murah rezeki..smpai x menang tgn yer mieza...

    ReplyDelete