Pageviews & Total Unique Visits Terkini Blog [Last Week Vs. This Week]

by - 3:39:00 pm

Pageviews & Total Unique Visits Terkini Blog [Last Week Vs. This Week] | Sejak2 blog feed dah sehat ni, asyikla duk tengok stats blog.. Lepas tu sat2 gi skodeng report card ngan Nuff plak.. Hehehehe.. Ni kali pertama Mieza buat entri pasal pageviews & unique visits di blog picisan ni.. Sebelum ni takdelah ambik kesah sangat pasal benda ni semua.. Sejak 2 menjak ni jer baru timbul rasa nak godek2 & tengok.. Huhuhu~~

Bila Mieza review balik, entri yang berjaya tarik minat ramai pembaca berkunjung ke blog ni pada tarikh 13 November sehingga cecah 40 UV ialahh ENTRI INI. Alhamdulillah, nampaknya ramai yang berminat nak tau pasal produk Shaklee ni cuma mungkin belum yakin sepenuhnya untuk mencuba.. Takpe, tu perkara biasa.. Ambillah masa anda untuk berkenal2an dengan produk2 hebat kami.. ^_^ Untuk minggu ni plak UV paling tinggi tercatat pada tarikh 20 November 2013 iaitu sebanyak 272 UV.. Fisrt time dapat UV setinggi ni dalam masa sehari.. Dan inilah entri2 yang berjaya tarik minat ramai pembaca untuk singgah membaca.. ENTRI 1 | ENTRI 2.. 
So, inilah dia perbezaan total pageviews & unique visits di blog Mieza untuk minggu lepas iaitu dari 7-13 November 2013 dan minggu ni iaitu dari 14-20 November 2013.. Besar jurang perbezaan antara kedua2 total UV tu.. Huhu.. Kalau kat Nuff ni unique visits tu yang banyak main peranan kan? Kalau nak dibandingkan total UV kat blog Mieza ni dengan blog korang, memanglah jauh lebih rendah.. Sebab tu tak sangkut2 lagi BE kat blog ni.. Gugugu~~

Tapi jujur cakap total UV blog Mieza untuk minggu ni tersangatlah memberangsangkan compared to last week.. Normal UV Mieza memang around last week punya total UV jer.. Malu nak bagitau, tapi itulah hakikatnya.. Huhu.. But for this week, rasa macam pelik bin ajaib plak tengok UV mencanak naik macam ni.. Okay, for me ni dah kira tinggi dah ni.. For uols maybe tak segah mana pun.. Huhu..

Kat bawah ni pulak pageviews dari blog stats blogger.. 'Pageviews today' tu merujuk pada pageviews semalam ye.. Hehe.. Sebab printscreen ni semalam.. Tapi tak sempat nak update. 'Pageviews yesterday' tu plak merujuk kepada pageviews untuk 20hb yang berjaya tarik total UV paling tinggi sepanjang Mieza berblog.. Alhamdulillah.. Boleh nampak ketara beza pageviews untuk dua  hari tu kan? Untuk hari ni tak tau lagi.. Rasa dah turun balik kot.. Gugugu..





NOTE : Semangat nak berblog semakin berkobar2 bila dapat UV & pageviews yang tinggi macam ni..


You May Also Like

2 Shaklee Lovers Visit

  1. Perghh...mencanak naik tu page view. Tahniah Mieza.

    ReplyDelete
  2. wahhh.. ramai tgk produk shaklee mieza kot... tu yg mencanak naik...tahniah yer....

    ReplyDelete