Sana Resveratrol.. Sini Resveratrol.. Apa Kebendanya tu?

by - 11:09:00 am

Sana Resveratrol.. Sini Resveratrol.. Apa Kebendanya tu? | Sana-sini duk bercerita pasal Vivix yang kaya dgn Resveratrol.. Ramai yang tanya apa sebenarnya Resveratrol ni? Satu soalan yang bagus.. Sebelum ni xde plak Mieza cerita secara detail pasal Resveratrol yang terkandung di dalam Vivix Shaklee ni kan? Okaylah, jom Mieza terangkan..

Resveratrol adalah sejenis bahan ANTIOKSIDA yang wujud secara semulajadi di dalam buah anggur dan beberapa tumbuhan lain. Resveratrol ini berfungsi untuk melindungi buah anggur daripada tindakan kulat atau fungus yg menjadikan buah tersebut busuk & rosak. Bagi manusia, pengambilan supplemen Resveratrol akan melindungi sel2 badan daripada tindakan RADIKAL BEBAS yang akan merosakkan sel dan mengakibatkn penyakit2 seperti KANSER, penyakit jantung dan lain2.

Resveratrol dalam Vivix diekstrak daripada anggur Muscadine iaitu sejenis anggur yang tumbuh di kawasan lembap. Anggur kawasan lembap mengandungi lebih banyak resveratrol berbanding anggur kawasan kering. Ini kerana anggur kawasan lembap lebih mudah diserang fungus, maka lebih banyak resveratrol diperlukan untuk melindungi dirinya.



Saiz anggur Muscadine adalah sebesar BOLA GOLF, dan harganya boleh mencecah RM100 sebiji.. Tak caye, trylah cari anggur muscadine ni & try beli tengok berapa harga dia.. Rasanya kat Malaysia ni payah nak jumpa sebab harganya yang mahal.. Tak ramai yang sanggup nak beli even sebiji pun.. Ha.... bukan sebarangan ingredient yg Shaklee gunakan untuk hasilkan Vivix ni. Sebab tu kesannya cepat dan hanya perlu minum sikit saja (1 sudu teh) setiap hari.. Harganya pun memang berpatutan dengan khasiatnya yang 1001 macam..



Jadi rugilah kalau anda termasuk dalam golongan orang yang perlukan Vivix ni, tapi tak nak amik peluang beli masa harga Vivix tengah murah bulan ni.. Jimat hingga RM140 lebih sebotol.. Promosi tinggal lagi 2 hari jer iaitu hingga esok.. Next month dah balik ke harga asal.. So, if sesiapa yang pertama kali nak cuba tu, inilah masanya untuk melabur & dapatkan harga special ni.. Ramai customer yang dah consume produk ni repeat order sebab dah rasai sendiri keberkesanannya.. Bulan ni siap beli 3,4 botol buat stok.. So, siapa yang belum beli.. Inilah masanya.. Jangan tangguh2 lagi..! ^_~




NOTE : Fast Action, Fast Result! 



You May Also Like

1 Shaklee Lovers Visit

  1. shaklee terbaik..

    psstt mieza... ini dah jadi blog shaklee ker? atau mieza ada personal blog lain yg deqla xtau.. kompius sat...huhu

    ReplyDelete