Saya Adalah Pengedar Sah Shaklee Anda! ^_^

by - 8:00:00 am

Saya Adalah Pengedar Sah Shaklee Anda! ^_^ | Salam semua! Hari ni nak buat declaration sikit.. Since masih ada yang tertanya2 tu kan.. Betul ke Mieza ni agen sah Shaklee? Betul ke Mieza ni berdaftar secara sah dengan Shaklee? Betul ke Mieza ni bukan agen atas agen? Banyak kan soalan? Untuk pengetahuan semua, saya memang telah berdaftar secara sah dengan Shaklee Malaysia sejak Jun 2013 dengan nombor ID 932067.. Janganlah ragu2 lagi dengan saya.. Ewah, tetiba bersaya2 pulak hari ni dah kenapa? Hehehehe.. Rasa cam pelik pulak guna perkataan saya ni..

So, jika anda masih tercari2 set makanan tambahan/vitamin semulajadi untuk kesihatan anda, keluarga dan anak2 anda, bolehlah hubungi Mieza ekk.. Anytime.. anywhere.. I'll be there for you.. Eh? Macam tajuk lagu jer.. Hehe.. Best price Mieza bagi.. Rasanya kalau beli kat luar tak dapat harga macam ni.. Serius cakap ni tau.. Tak caye, tanyalah mereka2 yang dah buat pembelian dengan Mieza.. =)

Apa yang Mieza tawarkan? Kami ada menyediakan Set Kesihatan Optimum untuk semua peringkat umur dan paling penting mengikut BAJET anda.. Jadi janganlah rasa terbeban terpaksa keluar duit berkoyan2 demi nak sihat.. Bagitau jer brape bajet korang, then Mieza akan konsult suplemen yang terbaik yang korang boleh ambil ikut bajet masing2.. Berikut adalah antara senarai set kesihatan yang ditawarkan :-

- #SetBreastFeeding
- #SetBerpantang
- #SetKehamilan
- #SetKesuburan (suami dan isteri)
- #SetKecantikan
- #SetKelangsingan
- #SetKesihatanLelaki
- #SetKesihatanWanita
- #SetKesihatanSendiDanTulang
- #SetIQBooster
- #SetImuneBooster
- #SetKawalanGula
- #SetKesihatanJantung
- #SetEnergyBooster
- #SetNyahtoksin
- #SetPenghadaman
- #SetResdung_Alergi_Eczema


Kini anda boleh dapatkan set kesihatan idaman anda dengan harga istimewa mengikut bajet masing2..! Sebarang pertanyaan boleh hubungi Mieza di talian 019-5327438.. Atau boleh terus PM ke official page Mieza di Shaklee IPOH, PERAK.. Masa untuk dapatkan konsultansi PERCUMA! Anda tanya, Mieza jawab! ^_~ 


#VitaminSemulajadiShaklee | #SuplemenSemulajadi | #SetKesihatanShaklee | #SetKesihatanOptimumShaklee




Jom amalkan gaya hidup sihat bersama Shaklee! ^_^



You May Also Like

0 Shaklee Lovers Visit