Setting Target Baru..!

by - 5:54:00 pm

Setting Target Baru..! | Pejam celik pejam celik dah sebulan berlalu.. Tiba2 bangun hari ni dah 1 November. Lagi beberapa hari dah 1 Muharam. Makin hari makin cepat waktu berputar. Setiap kali masuk bulan baru, memang rasa release sikit. Tapi bukan bermakna boleh main2 buang masa tak buat apa. Have to plan on something.


3 bulan pertama join biz Shaklee, memang langsung takde target. Main ikut arus jer. Macam takde matlamat langsung. Tapi bila masuk bulan ke-4 tu baru timbul kesedaran. Rasa insaf tetiba. Masa tu baru nak start buat target, nak start buat planning segala bagai. Dan alhamdulillah, bila kita ada misi & visi yang jelas, hasilnya memang sangat tak dijangka2. Syukur.. =)


So, since sekarang ni pun dah masuk bulan baru means dah ada keje baru untuk Mieza.. Malah bertambah2 lagi.. Tak boleh nak lena2 sangat dah. Besar tanggungjawab nih. Harap dapat jalankan segala amanah sebaik mungkin & dapat membawa semua yang terlibat melangkah setapak lagi ke hadapan. Siapa lagi yang nak ikut serta? Jom PM Mieza! ^_~

You May Also Like

7 Shaklee Lovers Visit

  1. plan wisely and all the best dalam biz akak :)

    ReplyDelete
  2. tAHNIAH Mieza...
    teruskan semangat tu...=)

    ReplyDelete
  3. Good luck Mieza..Semoga berjaya..

    ReplyDelete
  4. All the best yer mieza.. akak doakan yg terbaik buat mieza.. =D

    ReplyDelete
  5. hope miza akan success dgn perancangan baru. anyway, salam perkenalan.. Thanks menjengah blog Suya :)

    ReplyDelete
  6. goodluck semoga boleh achieve target dgn sempurna

    ReplyDelete