Surat..??

by - 7:30:00 am

Surat..?? | Salam hari Jumaat penghulu segala hari.. Sorry semalam tak sempat nak bw & balas jejak kawan2.. Tetiba plak big bos hantar suh pi kursus.. Dapatlah ilmu sikit2 wat topup ilmu yang ada. Alhamdulillah.. Apa kena mengena surat dengan cerita pasal kursus plak?? Heheh.. Langsung takde kena mengena.. Menyimpang jauh sudah tu.. Heks! ;p

Source Extracted From Google

Semalam dah sampai surat hitam putih yang Mieza duk tunggu2 selama hari ni. Alhamdulillah, semua yang Mieza harapkan tercapai juga akhirnya. Cuma bila dah berada di tahap sekarang, terasa tanggungjawab tu makin besar.. Nak cakap gentar tu adalah jugak, tapi in shaa Allah, semua tu tak akan mematahkan semangat Mieza untuk terus berjuang.. Mohon doa & sokongan semua ye..


Nanti Mieza kongsi cerita pasal surat tu.. Penat, nak rehat jap.. Ni duk menaip di tengah malam buta. Baru sampai rumah.. Baru sempat nak online & reply pertanyaan2 dari customer.. Maaf terlewat membalas.. If Mieza lewat balas mesej or email, janganla malu2 contact Mieza ye.. No telefon dah terpampang besar gedabak kat bawah ni.. Mieza sedia terima sebarang panggilan mahupun SMS dari anda semua.. Tapi janganlah call ajak bercinto plak.. Mau ada yang kena kejar ngan parang kontot kang.. Haha! ^_~




NOTE : Mengantuk.. Penat.. Nak rehat.. Nak tdo.. Bubai..! +_+
[*Autopublish*]


You May Also Like

0 Shaklee Lovers Visit