Surprise Gift From Master Dila

by - 2:19:00 pm

Surprise Gift From Master Dila | Hari ni duk lepak2 mengadap blog & Fb sambil study sikit2, tetiba ada bunyi hon kat luar rumah. Dalam hati dah terdetik, mesti parcel dari zalora dah sampai. Hehe.. Tapi bila jenguk kat luar tengok incit posmen dari Pos Laju Malaysia.. Zalora guna GD Express.. Erm, macam pelik jer.. Macam heran jer.. Macam suspicious jer..


Dalam duk suspicious2 tu laju jer aku keluar.. Parcel tu atas nama aku, apa lagi.. Mestilah laju gi amik.. Kalau ko maunya tak nak kan? Haha! Bila tengok nama si pengirim, dah suspek dah dari sape.. Memang tidak syak lagi dari Master Dila Roslan.. My leader master dari group WonderMum Network Shaklee.. Dapat2 bungkusan ni ada bunyi bila goncang.. Dalam hati dah syak, vitamin.. Sebab bunyi macam bunyi tablet jer.. Hehe.. Alih2, bila buka dapat surprise gift ni......


Pearl + Crystal bracelet ! Rasa macam tak percaya pun ada.. Aku ni macam biasalah kan, suka cek originality satu2 produk ni.. Apa lagi, serakus zombie lagaknya aku duk mengokak setiap butiran mutiara tu.. Memang tak calar.. Original! Terus touching sorang2.. Alhamdulillah, syukur sangat2 dipertemukan dengan group yang sangat supportive & really appreciate each other.. 

Surprise gift ni sebenarnya sempena tetttttttt! Hehe.. Nanti Mieza share ye.. Tengah tunggu surat.. Hehehehe.. Lepas dapat ni, terus buka pakai.. Gelojoh sangat! Haha! 


Cantik tak uols? Hehe.. Ni yang semangat berkobar2 nak terus berjuang dalam bisnes Shaklee ni.. Panjang lagi langkah ni. Tapi tiada apa yang mustahil bila kita percaya sepenuhnya pada Allah. Semua orang mampu capai apa yang diimpikan dengan usaha & doa yang berterusan.. In Shaa Allah..

To Master Dila, thank you so much atas penghargaan yang sungguh bermakna ni.. Semoga empayar yang dibina semakin berkembang dan maju jaya dunia akhirat... Amin.. Will keep it safely.. ^___^




NOTE : Korang pun boleh dapat hadiah macam ni kalau nak.. Join kami jom! ^_~

You May Also Like

5 Shaklee Lovers Visit

  1. cantik sangat yunk! hihihi.
    teruskan usaha anda. best of luck!
    i support u. gittew. kikiki

    ReplyDelete
  2. Tahniah mieza.. mmg cantik sgt Sgt bracelet tue.. akak doakan semoga mieza terus success lg lps nie.. =D

    ReplyDelete
  3. cantiknya..jalan jalan keluar rumah boleh pakai ni..congrats kak!

    ReplyDelete
  4. wahh cantiklah gelang.. untungnya mieza..

    ReplyDelete