Timbang Dulu Seround..

by - 12:00:00 pm

Timbang Dulu Seround.. | Jalan2 bloghoping sana sini sinun menjejak rakan2 blogger dari bloglist yang hilang tiba2 terbaca plak entri pasal timbang blog ni kat blog sis Mialiana.. Ha'ah kan, macam dah lama tak timbang blog ni. Since dah tukar url & nama baru ni, nak lah jugak tengok berat mana blog ni sekarang. Laju2 ke laman web iwebtool.com. Masuk domain & terus check.. Keputusannya???

  
Size : 99.7 KB
Load Time : 0.54 Seconds
Average Speed Per KB : 0.01 Seconds

Okla kot kan? Size belum cecah 100 KB.. Load time pun tak sampai seminit.. Kira dalam kategori ringan lagi la kot.. Hehe.. Rasanya sebab bloglist masih kosong kot.. Sebab tu ringan.. Hai la bloglist, macam dah kena buat pencarian bloglist baru jer.. Erm..



NOTE : Dah 7 hari kita dalam bulan November = 3 hari di bulan Muharam.. Semoga dipermudahkan hari2 kita seterusnya.. Amin..

You May Also Like

6 Shaklee Lovers Visit

  1. bg deqla ok.. x berat pun... tp kan deqla pelik la nape eh link blog mieza yg baru ni xmo masok dlm bloglist.. dah byk kali deqla tukar tau.. link blog yg lama gak muncul.. hukhuk...

    ReplyDelete
  2. Salam Mieza..

    cma dah tombang berat blog ni.. kadang2 atas pagar..kadang ok.. kena buang lagi widget2 kt cma tu.. huhu..


    salam singgah dan jejak balas :)
    cantik tema blog..pepel giteww.. :)

    ReplyDelete
  3. woahh..makin cantik blog akak.. pink purple yg lite2 je.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. okey...akak dah letak url blog miza kat blog akak...dah ringan blog nie...baru seronok hihihi

    ReplyDelete
  5. Wah dh tukar wajah baru.. cantik la meiza..=D

    ReplyDelete
  6. blog mieza ni ok, tak lambat nak bukak, ada blog yang terlampau lambat nak bukak, kekadang sampai ke sudah tak dapat bukak

    ReplyDelete