VIVIX™ The Magic Potion

by - 2:00:00 pm

VIVIX The Magic Potion | Bagi sesiapa yang perasan di bahagian sidebar blog Mieza sekarang, produk promosi sepanjang bulan November ni ialah VIVIX. So, hari ni sebagai pengenalan Mieza nak cerita serba ringkas berkenaan produk yang turut dikenali dengan gelaran 'The Magic Potion' ni. 


VIVIX adalah sejenis minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Ia mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan  dan sel anti-penuaan semulajadi.   
Pemakanan berkhasiat memainkan peranan yang amat penting dalam penjagaan kesihatan kita. Dengan menambahkan nutrien polifenol yang diekstrak daripada buah-buahan dan tumbuh-tumbuhan ke dalam diet pemakanan harian, dapat memberikan kesihatan yang berpanjangan dan juga meningkatkan tenaga yang diperlukan untuk menjalankan aktiviti harian.


Shaklee membawakan VIVIXuntuk mereka yang mementingkan kesihatan tubuh badan yang menyeluruh dengan campuran botanikal yang penuh dengan kebaikan dan rasa yang enak! Ewah gitu kan.. Macam iklan tv plak rasa.. Hehe.. So, inilah serba ringkas yang Mieza nak kongsikan dengan semua sebagai pengenalan kepada 'Magic Potion' VIVIXni. Nanti Mieza kupas pula berkenaan kandungan, kelebihan, dan kenapa VIVIXni digelar 'Magic Potion'... Ha, nak tau kena tunggu next entri k! Sementara tu, apa kata korang tengok dulu video kat bawah ni..







NOTE : Sayang ayah? Sayang mak? Hadiahkan Vivix untuk mereka.. Bukan saja mereka sihat & kembali kekal bertenaga tapi anda juga turut gembira dengan kesihatan mereka yang bertambah baik.. ^_^

You May Also Like

3 Silent Hunter's Footprints

  1. vivix ni kira mcm ubat daya tahan penyakit ker mieza?

    ReplyDelete
  2. DEQLA MANJEW
    --> Bukan ubat yunk.. Sekadar suplemen untuk kesihatan secara menyeluruh.. Kalau amik Vivix ni, tak payah makan suplemen lain pun takpe dah.. Dia dah cover semua.. So tak payah nak susah2 telan macam2 jenis suplemen Mudah & lebih jimat masa =)

    ReplyDelete
  3. Skrg akak tgh consume 5jenis produk shaklee.. sampai dah pening tak tau nk mkn cmne.. huhuhu

    ReplyDelete