VIVIX Penawar Pelbagai Penyakit Kronik

by - 7:00:00 am

VIVIX Penawar Pelbagai Penyakit Kronik | Alhamdulillah, masih berpeluang menaip dan meneruskan perkongsian dengan anda semua tentang kehebatan VIVIX yang turut digelar The Magic Potion. Bagi yang belum baca pengenalan tu, boleh klik pautan yang Mieza sediakan tu ye. Kenal2 dulu dengan VIVIX ni baru boleh jatuh cinta dengan kehebatannya.


Tempek gambar siap2.. Nampak tak berapa banyak kelebihan yang ada pada VIVIX? Dari gambar pun dah boleh tau kan kenapa VIVIX digelar The Magic Potion. Sebab dengan hanya pengambilan VIVIX sebanyak satu sudu teh sehari dah dapat bantu kita mencegah dari penyakit2 yang 1001 macam seperti kat atas ni selain kandungan ramuan botaninya yang sangat bermutu tinggi & bertaraf premium high class.. Baca kat bawah ni plak kenapa VIVIX sangat hebat..


MENGAPA VIVI X SHAKLEE DIGELAR MAGIC POTION YANG HEBAT?

  1. VIVIX mengawal genetik dan membantu melambatkan penuaan sel. 
  2. VIVIX melindungi dan membantu memperbaik sel DNA manusia. Setiap hari sel badan kita diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik sekaligus mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan VIVIX, DNA akan dapat diperbaiki dan dilindungi selnya.
  3. VIVIX melambatkan pembentukan AGE (Advanced Glycation End) products. Penimbunan AGE akan menyebabkan kerosakan sel. Ramuan VIVIX yang 10X lebih hebat dan kuat daripada resveratrol mampu melambatkan pembentukan AGE.
  4. VIVIX membantu meningkatkan tenaga dalam sel. Tenaga dalam sel telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokondria baru. (Mitokondria yang terdapat di dalam sel merupakan penjana tenaga dalam badan)


SIAPA YANG WAJIB AMBIL VIVIX?

  • Mereka yang baru menjalani pembedahan
  • Mereka yang menghidapi kanser/tumor
  • Mereka yang inginkan awet muda
  • Mereka yang menghidapi diabetes
  • Mereka yang ada darah tinggi
  • Orang2 tua yang mengalami Alzheimer/nyanyuk
  • Mereka yang yang ada masalah kardiovascular/jantung
  • Mereka yang mempunyai masalah kolestrol tinggi
  • Mereka yang mempunyai sistem imun yang lemah seperti pesakit SLE dan ITP
  • Mereka yang mengalami strok
  • Pesakit resdung
  • Pesakit gout
  • Mereka yang mempunyai masalah katarak
  • Pesakit sistem saraf
  • Mereka yang mengalami sakit sendi yang berterusan (Arthritis)
  • Mereka yang ingin tingkatkan sistem imun badan


Apa yang menariknya lagi tentang VIVIX ni, kebanyakan customer adalah daripada anak untuk diberikan atau dihadiahkan kepada mak dan ayah mereka. Memang sangat bangga!! Siapa yang tak nak tengok mak dan ayah dia sihat kan? Walaupun mahal sikit tapi berbaloi. Bak kata salah seorang customer ni. "Selagi mak ayah masih di sisi, saya akan bantu selagi mampu.. Tengok diorang kekal sihat & cergas sepanjang hari pun dah buat saya cukup gembira".. 


Allahu Akbar!.. Betul tu kan? Berapa lah sangat harga sebotol VIVIX ni jika nak dibandingkan dengan jasa dan pengorbanan ibu bapa kita kepada kita sepanjang berpuluh tahun kita hidup ni. Tak ternilai rasanya kalau nak dibalas dengan wang ringgit. Jadi apa yang kita boleh buat ialah pastikan mereka mendapat kesihatan yang baik dan hidup sihat dan bertenaga di samping anak cucu selagi ada umur mereka.. Jangan kedekut & berkira dengan ibu bapa kita sebagaimana mereka tak pernah berkira dengan kita dari kita kecik sampailah dah dewasa ni. 


Bersempena bulan promosi ni bolehlah kita berjimat sikit dengan pembelian setiap botol VIVIX ni. Harga promo jimat sehingga RM150 ye. Bila lagi nak dapat harga macam ni. Mieza tau ramai yang tak mampu nak beli sampai 6 botol tu. So Mieza buka group order kepada mereka yang berminat nak cuba or nak hadiahkan kepada parents. Nak book dulu, bayar bila gaji nanti pun boleh.. Just PM or SMS jer Mieza ye.. Nak call pun boleh.. Takde masalah.. Kalau book dalam komen, sila tinggalkan nombor telefon sekali. Senang Mieza nak contact balik. Jangan risau, Mieza takkan reveal nombor telefon anda. =)



You May Also Like

8 Silent Hunter's Footprints

  1. baru jer baca psl produk ni kat blog kak dieyna GSF.. hihi.. mmg bagus yer vivix ni..

    ReplyDelete
  2. Salam,
    Terima kasih singgah di Relaks Minda. Kat sini saya xtau nak komen apa. Semoga maju jaya ye...

    ReplyDelete
  3. saya membalas kunjungan dan dah follow sini juga

    yana yani

    ReplyDelete
  4. stylo gak namanya...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. terima kasih sudi singgah. kak balas balik kunjungan. dulu2 kak pengguna tegar shaklee juga. bila pindah randah, jarang dah ambil.vivix ni produk baru ya..selalu bentuk tablet, bentuk serbuk...liquid lagi senang kan?

    ReplyDelete
  6. produk baru ya Mieza..
    ramai update pasal vivikk...
    mMudahan murahrezeki mieza

    ReplyDelete