Why Nutriferon..?

by - 7:30:00 am

Why Nutriferon..? | Selamat pagi semua! Hari ni supposed to be wordless Wednesday kan? Tapi sepertinya hari2 blog picisan dahku ni full of words.. Ngahahaha! Selalu  time takde idea baru Mieza update entri WW.. Just tempek gambar, pastu biar orang duk berteka teki dengan gambar tu.. Senang keje.. Haha..


Tapi hari ni masih bersisa idea yang boleh dikongsi. Lagipun dah janji kan nak up pasal kenapa kita perlukan Nutriferon dalam pengambilan suplemen harian kita dalam ENTRI NI.. Mieza suh teka kat dalam entri tu, tapi nampaknya takde sorang pun berminat nak teka.. Huhu.. Takpelah, biarlah Mieza jer yang bagitau.. So, why Nutriferon? Jom scroll down..

KENAPA KITA PERLUKAN NUTRIFERON?

  • Terbukti Daripada EMPAT Kajian Klinikal Terhadap Manusia. Campuran fitonutrient yang berkesan dan selamat ini memberi sokongan imun tepat pada peringkat sel. Kajian menunjukkan khasiat kesihatan yang luar biasa dan perlindungan imun yang diperolehi daripada campuran khas 4 ekstrak tumbuhan di dalam Nutriferon.

  • Meningkatkan Paras Interferon Secara Semulajadi. Para saintis dan komuniti perubatan telah mengenalpasti interferon sebagai sesuatu yang amat penting bagi fungsi imun yang sihat. Nutriferon merupakan satu2nya makanan tambahan di U.S yang dicipta oleh penemu interferon yang boleh menambhakan penghasilan interferon di dalam badan secara semulajadi.

  • Dicipta Oleh Individu Yang Menemui Interferon. Ahli imunology yang terkenal di dunia, iaitu Dr. Yasuhiko Kokima merupakan individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo.

  • Rumusan Berpaten Yang Eksklusif. Nutriferon tidak dapat dijumpai di mana2 kedai. Ia hanya boleh didapati melalui Shaklee. Rumusan berpaten Nutriferon yang unik adalah eksklusif untuk Shaklee. Ia telah melepasi satu set ujian2 saintifik yang dikawal ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan, dan juga dari segi prestasi.

  • 40 Tahun Tempoh Penyelidikan. Setelah menjalani penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, Dr. Yasuhiko Kojima telah menghasilkan satu campuran unik daripada 4 ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi di dalam badan. Menurut kajian terbaru, Nutriferon telah berjaya membuktikan kesan positif terhadap serangan sel2 semulajadi (NK) sekaligus menyokong lebih banyak perkembangan untuk sistem sains imunisasi ini.

  • Sejak Nutriferon dibangunkan, beberapa kajian klinikal manusia telah mendokumenkan keberkesanan makanan tambahan ini. Kajian yang telah disiarkan di dalam jurnal perubatan ini termasuk Journal Gastroenterology, Clinical Pharmacology And Therapy, dan Journal Of Alternative And Comlimentary Medicine telah mengetengahkan pelbagai faedah yang berkaitan dengan Nutriferon


DR. YASUHIKO KOJIMA - Insan Di Sebalik Penyelidikan Selama 40 Tahun.




You May Also Like

0 Silent Hunter's Footprints