Yesss!!! Dah Ada Dua2 Dah..

by - 12:05:00 pm

Yesss!!! Dah Ada Dua2 Dah.. | Pagi tadi baru update pasal kotak komen kan? Alhamdulillah, atas bantuan rakan blogger PCL, akhirnya dapat jugak Mieza install dua2 kotak komen ni.. Tak putus asa tu nak jugak cuba install dua2.. Hehe..

See those comment boxes? Now, everyone can leave comments happily..! Yeay! Clap! Clap! Clap! Sekali lagi terima kasih diucapkan kepada rakan blogger +PakcikLie PCL yang sudi membantu.. Berkat kesabaran & semangat untuk terus mencuba tu yang penting tau.. Tak kiralah dalam apa jua yang kita sedang usahakan.. 


Sama jugak dalam biz atau pelajaran atau apa sekalipun lah.. Ada masa tu memang rasa macam give up & nak tarik diri jugak.. Tapi kalau betul nak berjaya buat sesuatu tu, kena usaha sampai dapat.. Betul tak? Eh, kebende plak la aku duk membebel beriya ni.. Ahaks! Excited sebenarnya.. Satu prob dah setel.. Now, time to focus for another problems.. Chaiyok! ^_~





NOTE : Petang ni or esok Mieza share pasal surat misteri tu ye.. Hehe.. Still dalam mode mencari mood ni.. Gugugu~~



You May Also Like

10 Shaklee Lovers Visit

  1. Replies
    1. Haha! Macam menjadi.. Tapi macam tak timbul plak Google+ nyer kotak komen.. Adeh, pelik2.. Erm..

      Delete
  2. salam mieza....macam x nampak je G+ punya kotak komen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha, tu la pasal.. Main nyorok2 la plak kotak nih.. Bila orang dah drop komen kat sini baru otomatik kotak Google+ kuar.. Apakah? Macam pelik jer.. Gugugu~~

      Delete
  3. wahh.. lepas ni ramai la datang komen :) hehe.. singgh klik nuffnang

    ReplyDelete
  4. Ooo boleh buat 2 komen camgini yer.. baru tau :-)

    ReplyDelete
  5. bagusnye mieza usaha buat smpai jadi... kalo deqla dah lama fed up nih.. haha

    ReplyDelete
  6. tetap suka komen di kotak komen blogspot.. hehe

    ReplyDelete