4 Hari Tanpa Blog..

by - 10:28:00 am


4 Hari Tanpa Blog.. | Selamat pagi warga bloggers & readers semua! 4 hari tak update blog.. Agak2 ada yang rindu tak? Huhu.. Sejak2 adapter Mr. Lappy ni meragam, memang terbatas sikit Mieza nak online, apatah lagi mengadap blog. Kalau ada pun, guna handphone jer..  Ni pun guna lappy hubby yang baru nak baik dari meragam jugak. Tak recover sepenuhnya lagi.. Tapi Mieza dah guna dulu.. Haha! Tak keruan dah rasa rindu nak berblog..



Ni pun guna IE, macam tak best jer.. Hang sana sini.. Berapa kali dah ni taip2 hang taip2 hang... Stress pulok rasa.. Haish.. Bila bekerja dari rumah & menggunakan lappy & internet sepenuhnya, agak kepayahan bila tiba2 semua rosak dalam 1 masa macam ni.. Semua aktiviti tergendala.. Tak dapek nak nolong.. Gugugu~~


Okaylah.. Setakat ni jer lah dulu update untuk kali ni.. Naik hantu pulak rasa asyik hang nih.. Argh! Apa pun tak boleh.. -.-#





You May Also Like

24 Shaklee Lovers Visit

  1. susah kan nak berblog bila tnet lembap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni bukan masalah internet lembap yunk.. Tp laptop yang meragam.. Hehe..

      Delete
  2. kalo deqla lama2 x update blog pun x keruan gak rasanya.. 4 hari dah mcm 4 minggu.. 4 minggu mcm 4 bln ye dak.. hihih...

    ReplyDelete
  3. salam kak Mieza, patutlah lama dah tak nampak akk update entry..hehe..comel jer En.siput tu gerak2.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Tieka.. Huhu.. Itu ler pasal.. Akak dah macam cacing kepanasan nak buka blog tak dapat.. Huhu..

      Delete
  4. boleh hilang mood kalau kerja² biasa tergendala..sabar ye kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang ke laut maut dah mood Fiza.. Idea banyak, tapi x boleh nak menaip pulak.. Haih.. Sabor jela..

      Delete
  5. memang geram kalau asyik macam tu je sis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Geram betul tau.. Tapi sabar jela banyak2.. Hukhuk!

      Delete
  6. Owh...patutlah sunyi sepi ☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe... Sepi kan? Nasib badan.. Apo pun tak bley.. Huhu..

      Delete
  7. Ermm.. Kak idah dapat rasakan ke tentionan yang melanda Mieza tu...

    Harap bersabar ye dik... takkan lari blog nie dikejar.. :) rehat2 la dulu... insyaallah esok2 pulih la lappy dan adapter tu.. :D

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Hehehe.. Gian yui.. Menggigil2 rasa nak update blog.. Ahaks!

      Delete
  9. hehe..kalau update netry guna IE,memang geram memanjang la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? Bermasalah betul IE skang ni.. Huhu..

      Delete
  10. Replies
    1. Hehehe.. In Shaa Allah ada rezeki lebih memang nak beli back up.. Doa2kla ye akak murah rezeki.. =)

      Delete
  11. nape gune IE je?
    chrome firefox sume ilang dah eh?

    http://wanie-raina.blogspot.com/2013/12/frozen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laptop rosak.. So, format balik.. Belum install Google Chrome lagi masa tu.. =)

      Delete
  12. cikna lg best update sebulan sekali.. mueheheh..

    nape cikna nmpk blog mieza makin cun ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe.. Chic Na ada komitmen lain, takpela.. Mieza ni komitmen mmg nak kena guna laptop & internet.. Hehehe.. Cun ke? ;p

      Delete