Apa Yang Baru?

by - 7:30:00 am

Apa Yang Baru? | Selamat hari Jumaat warga blogger..! Hari ni mesti semua tengah duk bersenang hati kan? Yela esok kan cuti.. Mieza plak tak berapa nak senang hati.. Sebab banyak benda bakal berubah tak lama lagi.. Erm.. No words can describe my situation right now..

Erm.. Abaikanlah dulu pasal perkara remeh tu.. Nanti pikir balik.. Hari ni saje nak menghidupkan balik blog yang dah start tenggelam timbul ni. Kejap ada kejap takde, macam biskut plak.. Dari terbiar sunyi, ada baiknya taip satu dua patah kata walaupun ntah apa motif aku menaip hari ni..


Entri kosong tanpa pengisian.. Haha! So, apa yang baru tu ye? Cer teka? Klu dah terpampang depan mata.. Oh ya! Gambar kat atas ni extracted from google ye.. Not my pictures.. Sajer ngetest.. Haha! Ha, tu klu lagi satu..


Selamat berteka teki teka tekuk semua! ^_^


You May Also Like

15 Shaklee Lovers Visit

  1. Miza Suri Shaklee kot. title baru ☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Title tu dah tukar lama kan Fiza.. Hehe..

      Delete
  2. Replies
    1. Hehe.. Tak kot sis, baru lagi tukar ni.. =)

      Delete
  3. salam Jumaat kak Mieza, hmmm apa yg baru tu yer?? tak perasanlah..huhuhu..cer kata..cer kata :P.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jawapan dah ada dalam entri baru.. Hehe..

      Delete
  4. Terus tersenyum. Moga hati yg tak senang tu dapat diubati :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Ehem.. Ye kot.. Boleh baca kat next entri utk jawapannya.. =)

      Delete
  6. nampak tenang je gambar tu. hihi.. best2.

    ReplyDelete
  7. apa yg baru? errr.. agak kureng paham la deqla...huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe.. Takpe, nanti tengok dalam next entri ye.. =)

      Delete
  8. dah tau jawapannya sebab mula bc dr entri baru.. kikiki..

    ReplyDelete