Flower Brooch From Lovely Customer..^_^

by - 5:48:00 pm

Flower Brooch From Lovely Customer..^_^ | Sabtu lepas sempat buat penghantaran barang2 Shaklee untuk customer yang repeat order.. Dari customer biasa, now dah jadi registered Shaklee member.. Alhamdulillah, dengan Shaklee ni tak perlu susah payah nak meroyan cari ahli untuk daftar.. Setakat ni, yang berdaftar dengan Mieza semua datang secara sukarela untuk register sebagai ahli.. Majoriti asalnya dari pelanggan yang order & consume produk2 Shaklee.. Bila dah rasa sendiri keberkesanan produk2 Shaklee ni, dengan sendirinya hati mereka terbuka untuk terus mendaftar.. ^_^


Customer a.k.a anak Shaklee Mieza yang baru ni sangatlah sopan santun budaknya.. Jumpa2 terus salam cium tangan.. Alahai, rasa awkward pulak tetiba pelanggan cium tangan ni haih.. Hehe.. Terasa tua benor pun ado.. Alalala. Paling tak sangka, sempat pulak dia bagi cenderahati untuk Mieza.. =)


Dapat cenderahati berbentuk flower brooch yang sangat comel! ^_^ Pink colour lagi..! I loikee..! Thanks sangat2 kepada my lovely cute lil sister yang sangat baik hati bagi brooch ni.. Akan pakai nanti..! Tunggu tudung baru sampai dulu.. Hehehe..


Psst! Sekarang dah start berjinak2 balik dengan tudung bawal.. Semuanya gara2 pengaruh geng2 keras dalam group Whatsapp.. Katanya nampak awet muda pakai tudung bawal compared to tudung express.. Huhu.. Aku ni sejak 2,3 menjak ni asyikla duk sarung syria plain tu ha.. Tak hitam, coklat.. Tak coklat, kelabu.. Tu je la yang duk sarung hari2.. Haha! Kaler lain ada, tapi singkat gatung.. Zaman2 pakai tudung singkat dah berlalu.. Sekarang nak cuba berhijab dengan lebih sempurna.. In Shaa Allah..


Ada lagi entri hadiah dari mak Shaklee.. Dah lama dapat, tapi belum berpeluang nak tempek kat blog.. Maklumla, laptop ni ada time2 dia.. Kejap ok, kejap ko.. Sabor jer la.. Huhu.. Tunggu Mieza godek2 camera dulu ye.. Hehehe.. Till then, chiow! ^_~






NOTE : Entri sebelum ni, Mieza suh teka apa yang baru kan? Ada sorang jer yang perasaan.. Tajam sungguh matanya.. Heheh.. Nanti Mieza umum siapakah gerangan yang bermata tajam tu ye.. =)



You May Also Like

6 Shaklee Lovers Visit

  1. Replies
    1. Apa yang kreatip tu yunk? Brooch tu orang bagi kot.. Bukan buat sendiri pun.. Hehe..

      Delete
  2. salam kak Mieza..cantik brooch tu and my fav kaler also :).. sy x brapa pndai sngt pakai bawal..suka yg main masuk pasang jer..easy n measy..hoho :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Tieka.. Hehe.. Akak pun sebenarnya dah jarang pakai tudung bawal.. Ni baru nak cuba2 pakai balik.. Hehe.. Nasib menjadi lagi.. Hehe.. =)

      Delete
  3. alolo..comey..sesuai dgn tuan punye... sama2 comey... ;)

    ReplyDelete
  4. kiutnya brooch.. nnti dah pakai ngn tudung baru jgn lupa tunjuk ye.. hihi..

    ReplyDelete