Jawapan Teka Apa Yang Baru..

by - 8:00:00 am

Jawapan Teka Apa Yang Baru.. | Selamat pagi semua.. Alhamdulillah, mood laptop tengah baik.. Jadi, boleh la update blog lagi hari ni.. Harapnya2 mampu bertahan lebih lama.. Banyak lagi kerja tergendala yang nak kena pick up ni.. 2 minggu berlalu, blog masih lagi kosong tanpa entri yang sepatutnya.. Erm..

Ok, lupakan sebentar pasal kerja.. Sebentar je ye, tak boleh lelama.. Kang apa pun tak jalan.. Huhu.. So, bagi menjawap persoalan yang bermain di minda mereka yang rajin meninggalkan komen & berusaha untuk cari jawapan dalam ENTRI INI, hari ni Mieza bagitau ler jawapannya.. 


Jawapannya Watermark baru! Dalam 7 orang yang tinggal komen, hanya sorang jer yang dapat teka dengan betul. Biasa orang macam ni, dia ni jenis detail.. Sebab tu mata dia boleh perasan. Hehe.. Jom kita tengok siapakah insan bermata tajam itu????
Tahniah sis +Kathy R'bain kerana berjaya meneka dengan tepat! Sebenarnya Mieza sengaja jer tak letak tajuk tu segmen or contest.. Nak tengok, siapa yang ikhlas meneka & rajin komen.. Sebab biasa kalau kita buat segmen & ada hadiah, kompem ramai jer yang tak pernah2 singgah pun tetiba rajin menyinggah.. Itu tektik ye.. Hehe.. So, kepada sis Kathy, nanti PM details kat FB ea.. Nak Whatsapp pun boleh.. Ada cenderahati sikit untuk sis.. =)

Kepada yang tak berjaya tu, jangan kecik ati plak ye.. Next time Mieza keluarkan lagi entri macam ni.. Sila take note, jangan tertipu dengan tajuk.. Maybe Mieza akan buat segmen or maybe just a simple entri macam ni.. Sape bernasib baik, dialah yang kena.. Oleh itu, rajin2lah jenguk blog picisan Mieza ni ye.. Mana tau dapat trial pack produk Shaklee ke.. Sebelum tu apa kata, korang berkenalan dengan sis +Kathy R'bain  ni dulu.. Tak rugi pun tambah kenalan sesama blogger ni kan.. -Blog Coretan Hati Kathy- ^^,




NOTE : Hutang blogwalk lagi.. Sekarang Mieza utamakan blog2 mereka yang singgah tinggal komen jer dulu.. Yang dalam bloglist tu kena tunggu Mieza betul2 free baru boleh diterjah.. Kena setelkan kerja2 penting yang tertangguh dulu.. Cepat atau lambat, blog anda semua pasti tetap Mieza terjah.. In Shaa Allah.. 


You May Also Like

8 Shaklee Lovers Visit

  1. selamat pagi kak Mieza...watermark tu yg mana satu yer? maklumlah tak tahu sngt psl gadget2 ni T__T..huhu.

    ReplyDelete
  2. Ooo... watermark baru yer... ;D

    Tahniah kak kathy...

    ReplyDelete
  3. yeah..rezeki..ok,secepat kilat kathy pm sis..hehehe..

    ReplyDelete
  4. owhhh.. watermark rupanya... hikhik..tp serius deqla x paham soalan mieza tu.. haha.. blur la deqla ni kan... ;p

    ReplyDelete
  5. tahniah buat kak kathy
    mmg teliti kak kathy

    ReplyDelete
  6. alaaa terlepas sudah.. hihi..

    ReplyDelete