Blogger templates

Wednesday, 29 January 2014

ALFALFA PENAWAR SEMBELIT

ALFALFA PENAWAR SEMBELIT Sistem penghadaman yang baik adalah asas kepada tubuh yang sihat.. Semasa proses pembersihan badan, bahan buangan akan disalurkan kepada 5 organ perkumuhan yang utama untuk dikumuhkan iaitu kulit, buah pinggang, kolon, paru-paru dan hati.. Jika kita berusaha untuk membersihkan badan kita tetapi membiarkan sisa buangan terkumpul dengan banyak di dalam organ perkumuhan tanpa memastikan ia dibuang dengan cara yang sepatutnya, sisa buangan ini pasti akan diserap semula ke dalam sel badan kita & badan akan mula dipenuhi toksin..


Badan yang dibebani dengan kandungan toksin akan menunjukkan simptom-simptom seperti penghadaman yang tidak sempurna, sembelit, kembung perut, kelesuan, berat badan naik, keadaan kulit yang tidak sihat, tekanan mental, tidur yang tidak lena, ruam kulit, sakit tekak, daya tumpuan lemah, sakit kepala, mulut berbau, tahap glukos darah yang tidak seimbang, mukus berlebihan dan badan berbau.. Pengamal perubatan semulajadi percaya bahawa simptom-simptom ini menunjukkan tahap toksin dalam badan yang sangat tinggi..




Berikut adalah sedikit perkongsian dari seorang SID yang juga pengamal Alfalfa Complex Shaklee.. Jom ikuti ulasan beliau..

"..Sesetengah orang beranggapan kalau tak qadha hajat adalah satu kebiasaan.. Itu yang mai toksin & segala macam penyakit tuh.. Resdung, alahan & segala macam penyakit kulit, semua dok hinggap.. Di usia 30-an ni, baru lah Ibu beroleh ilmu tentang semua nih.. Terus terang Ibu katakan, masa zaman anak dara, Ibu memang susah qadha hajat.. Tu yang resdung tuh.. Tapi doktor2 perubatan tak pulak cerita & educate kita pasal benda2 nih bersangkutan ngan masalah jamban kita, KAN???

..Bukan nak salahkan doktor.. Dah depa ngaji untuk rawat penyakit!!! Bukan mencari punca penyakit.. Tapi lepas bersalin, alhamdulillah boleh tahan.. Bila amik vitamin dari Cery, bertambah2 ok.. Halus n licin ja..

..Kalau nak diikutkan dalam diet pemakanan kita seharian, memang serat n air kita kurang.. Dah lah serat kita kurang, tak seimbang pulak, KAN??? Dah tuh, kalau nak diikutkan sehari kita ni kena makan 5 warna sayuran.. Mampu ka kita nak telan semua tuh? Jangan kata mampu, warna pun tak cukup.. Tuh belum kira pengambilan air sehari 2 liter!!! Bilamana pengambilan makanan kita tak seimbang, maka bekalan darah kita yang sepatutnya menjadi kenderaan kepada pengedaran zat2 n nutrien2 lebih banyak membawa toksin dan racun2 keseluruh anggota badan.. Kesian badan kita.....

...Bilamana kita tak qadha hajat, badan kita menyerap air dari usus kita.. Makin banyaklah poket2 dalam usus yang simpan kita punya sisa2 makanan.. So, lagilah bertambah toksin dalam badan.. Toksin tu baru dari najis.. Belum lagi dikira dari pemakanan yang berasid.. Pemakan hari ni banyak yang berasid.. Kalau nak sihat macam nenek kita dulu, kita kenalah banyak minum air yang beralkali, makanan yang beralkali.. Cuba kita tengok & ingat2 balik.... Nenek2/tok2 kita dulu, bila minum air, mesti kena pi cedok air telaga/perigi.. Bila makan, mesti berulam ngalahkan kambing.. Nak compare ngan kita la ni, penuh ngan bahan pengawet, perasa tambahan, pewarna tambahan dll. Sebab tu lah pengambilan makanan tambahan & vitamin2 ni penting...."
---Ulasan ni COPY PASTE je ye.. Bukan rekaan atau dongengan yang Mieza reka..----


Tapi memang betul, makanan kita zaman skang ni penuh ngan bahan2 pengawet & perisa tiruan.. Fast food jangan cakaplah kan.. Bersepah dah skang.. Tinggal order & ngap jer.. Ish2! sangat tak sihat.. Tapi Mieza sendiri pun makan gak.. Huhu..

So, kesimpulannya.. Apa jua pun yang kita makan, pastikan kita detox balik segala toksin2 yang memudaratkan badan kita tu.. Antara cadangan yang Mieza boleh cadangkan ialah ALFALFA & HERBLAX..



Jom amalkan pemakanan yang sihat! ^_^



Read More

ALFALFA & KEPUTIHAN

ALFALFA & KEPUTIHAN | Keputihan adalah sesuatu yang normal di kalangan wanita jika ia hanya lendir putih, jernih, cair, tidak berbau dan tidak berasa gatal.. Tetapi keputihan itu boleh dikategorikan sebagai bermasalah apabila ia bersifat pekat, berwana putih kekuningan (kadangkala kehijauan), berbau & diiringi rasa gatal2.. Jangan anggap ianya masalah kecil ye.. Ataupun akan hilang dengan sendiri.. 




Tahukah anda masalah keputihan ni adalah disebabkan jangkitan kulat pada bahagian intim wanita..? Jika tak dirawat, tak mustahil ia akan merebak dan menyerang organ2 penting di dlm badan.. Malah apa yg lebih teruk, ia mampu merebak ke pasangan kita.. Di mana kesannya organ seksual lelaki juga turut akan berasa gatal,melecet dan kemerahan..


Okay setelah tahu apa itu keputihan dan bahayanya... Mari kita baca pengakuan salah seorang pengguna alfalfa ni pula.. Nama diblurkan atas dasar privasi..

Kat bawah ni pula Mieza share beberapa lagi testimoni pengguna2 Alfalfa Shaklee yang lain..

  • TESTIMONI PN LIN :
".....saya perasan pas mkn vitamin shaklee ni, keputihan saye dah kurang & makin takde....gembira sgt2...."


  • TESTIMONI PN. YATI :
".......dah start mkn alfafa nie tah bila tah lupa..xpot pun kesan dia sbb target utama nak bykkan susu..smlm mkn alfafa slps sarapan 2 biji lps lunch 2 bijik... blk umah nak mandi eh keputihan nie xde ketul2 la..saya punye keputihan bukan jenis melelah kena panties tu tp jenis tgal kat dlm..terkejut gak xde ketul langsung..dah pakai ubat klinik dah beberapa kali dah2 hehehe..sbb apa jadi keputihan nie?aku pun tak tahu..semua wanita ada keputihan ke ye? ke aku je?huhuhuhuhuh sedih2...tu td sms kak cery betul ke alfafa nie blh kurang keputihan..dia kata ye.."


  • TESTIMONI PN. DILLA :
"....Semenjak mama mengamalkan alfalfa, masalah keputihan mmg kurang. Ini kerana..terus terang mama cerita..baba sangat2 memuji selepas mama mengamalkannya. Hubungan kami juga menjadi lebih mesra. Bila baba dah puji, mama seronoklah..heheeee. Mama terasa diri mama begitu bersih, lagi satu nak solat pun senang..tidak perlu risau!.."


Testimoni ni semua Mieza copy paste jer ye dari blog mamafaiz.com.. So, bagi wanita yang mempunyai masalah keputihan macam ni, janganlah biarkan ianya berlarutan.. Seeloknya2 jumpa doktor & dapatkan rawatan.. Jangan malu.. Semua ni untuk kebaikan kita jugak.. Tak pun boleh cuba amalkan makan Alfalfa Complex Shaklee atau Set Keputihan Shaklee (Alfalfa + Garlic).. In Shaa Allah dapat membantu atasi masalah keputihan anda.. =)


Read More

1001 RAHSIA


1001 RAHSIA | Selamat pagi.. Okay, hari ni sekali lagi Mieza nak cerita pasal Alfalfa.. Memandangkan promosi Alfalfa masih berbaki 2 hari, so sekali lagi nak share pasal kelebihan & khasiat Alfalfa Complex Shaklee.. Since awal bulan lagi, memang ramai betul yang borong Alfalfa ni.. Tengah murah la katakan.. Tak kurang juga bagi yg bertanya tentang Alflafa.. Antara soalan famous yg selalu ditanya, "..sis, alfalfa ni apa ekk?..Utk org perempuan je ke?.."




Jawapan kepada soalan di atas..



Alfalfa bukan hanya untuk golongan wanita jer, tapi sesuai untuk golongan lelaki juga.. Tahukah anda yang Alfalfa ni raja segala tumbuhan? Alfalfa merupakan pusat pengumpulan segala nutrien.. Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi.. Alfalfa turut mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi..

Jom lihat antara kelebihan dan khasiat Alfalfa untuk lelaki dan wanita :-

  • Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian
  • Melegakan sakit sendi dan belakang
  • Menghilangkan kelesuan dan tekanan
  • Memberi kelegaan semasa haid (untuk wanita)
  • Merawat arthitis
  • Bagus untuk elergi dan ekzema
  • Merawat athma
  • Mencuci usus bagi membuang toksin
  • Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor
  • Meneutralkan asid dalam badan
  • Merawat masalah keputihan pada wanita (untuk wanita)
  • Membesar dan menegangkan payudara (untuk wanita)
  • Bertindak sebagai kacip fatimah kepada para isteri (untuk wanita)
  • Memulihkan urat selepas bersalin (untuk wanita)
  • Membantu dlm masalah penghadaman dan pencernaan
  • Meningkatkan stamina seorang suami
  • Melegakan sembelit
  • Membuang angin dalam badan
  • Milk booster

Haa, tu dia.. Antara 1001 khasiat & kelebihan Alfalfa kepada kaum lelaki & wanita.. So, lepas ni kaum lelaki jangan takut2 nak makan alfalfa ye.. Nak isteri sayang, makan alfalfa.. Isteri plak, nak suami sayang makan alfalfa.. Bertambah2 sayang gitu.. Wink2! ^_~


Read More

Tuesday, 21 January 2014

Register Ahli Baru..

Register Ahli Baru.. | Hari ni pergi register member baru lagi.. Alhamdulillah, dari seorang pengguna biasa akhirnya terbuka hati mereka untuk mengubah nasib dengan Shaklee.. Mieza just tolong daftarkan & tak amik cas apa2 ye.. Since takde branch Shaklee kat tempat beliau, so Mieza tolong..


Setiap yang mendaftar ni Mieza akan guide & bagi bimbingan sepenuhnya.. Sepertimana jugak Mieza yang bermula dengan zero, seperti itulah Mieza akan turunkan ilmu kepada mereka.. Tujuannya satu.. Supaya mereka semua boleh berjaya & mampu berdikari serta dapat jadikan bisnes ni sebagai salah satu punca pendapatan mereka.. In Shaa Allah..




NOTE : Sesiapa berminat nak menyertai Mieza, boleh hubungi Mieza.. =)

Read More

Hadiah Penghargaan Dari...

Hadiah Penghargaan Dari... | Dari siapa tu? Hehe.. Saje jer buat tajuk tergantung macam tu.. Sebenarnya ni antara cerita basi yang berjaya diperam.. Haha! Antara kenangan berharga yang Mieza patut abadikan dalam blog ni.. Kenapa ianya berharga? Kerana ia datangnya dari mereka2 yang telah banyak membimbing Mieza dalam perjalanan bersama Shaklee.. Kira kenangan penghargaan buat Mieza la.. Hehe..


Kalau sebelum ni dapat surprise gift dari Master Dila [Click To Read], kali ni dari siapa pula ye? Jom scroll down! ^_~


Hadiah ni dari Kak Dayana pemilik blog Di Sini Ruangku Berkongsi [Click To View].. Kak Yana bagi Perfume Kasturi Emas.. Silver Edition.. Memang wangi & just nice for me.. Mieza ni agak picky kalau bab2 nak pilih perfume ni.. Kalau jenis yang menyegit sangat bau dia memang Mieza tak boleh tahan.. Sakit kepala.. Tapi perfume Kasturi Emas ni memang wangi & soft jer bau dia.. Pakai sikit jer, tapi tahan sampai ke petang.. Thanks Kak Yana..! Love it so much..! ^_^


Satu lagi datangnya dari Huda tuan empunya blog Ibu Balqis [Click To View].. Dapat set mandian & body lotion Body Shop.. Wangian White Musk.. Memang sedap bau dia.. Tapi Mieza belum guna lagi.. Ada lagi tu duk elok berbungkus dalam kotak.. Sayang nak guna sebenarnya.. So, Mieza standby  untuk bawa gi travel jer.. Mieza memang ada satu travel kit yang khas untuk bawa pergi memana.. Dalam tu siap ada berus gigi, ubat gigi semua.. So, takdela kes tertinggal barang lagi.. Amik jer kit beg tu dah setel masalah.. Hehehe..



Dua2 orang ni adalah antara orang kuat yang banyak membimbing & mendorong Mieza untuk terus berjuang dalam bisnes Shaklee Mieza sekarang.. Dan hadiah ni tanda penghargaan mereka atas kejayaan Mieza naik rank sebagai Supervisor.. Alhamdulillah, bertuah sangat dipertemukan dengan group yang awesome ni.. Tanpa mereka, siapalah Mieza.. Tanpa tunjuk ajar dari mereka juga, Mieza rasa Mieza tak sampai ke tahap sekarang ni.. Walaupun masih setahun jagung dalam bisnes ni, tapi Mieza yakin akan terus bertahan & berjaya mencapai impian Mieza dengan adanya mereka & anak2 bisnes Mieza.. In Shaa Allah.. =)




NOTE : Misi menuju ke puncak bermula! ^_~

Read More

Monday, 20 January 2014

Kalau Tak Dipecahkan Ruyung, Manakan Dapat Sagunya..

Kalau Tak Dipecahkan Ruyung, Manakan Dapat Sagunya.. | Selalu dengar pepatah ni kan? Pepatah ke peribahasa ekk? Ke simpulan bahasa? *Ah sudah, failed sastera Melayu.. -.-"* Tak kesahlah apa2 pun. Yang penting pemahaman & pengertiannya.


Kalau setakat tahu & faham jer tak rasa apa-apa sangat. Tapi bila kita lalui sendiri fasa2 sakitnya nak pecahkan ruyung tu & berjaya dapatkan sagu dari dalam ruyung tu, ya Allah terasa besarnya nikmat Allah. Masa tu baru tahu luasnya rezeki Allah. Masa tu baru tau erti bersyukur yang sebenar. Samalah macam pepatah "Berakit-rakit ke hulu berenang-renang ke tepian. Bersakit-sakit dahulu, bersenang-senang kemudian"..  Ewah, ko dah kenapa asyik nak berpepatah jer pulak ni ha.. Ngeeee..~


Actually, inilah entri yang Mieza nak sangat kongsi dengan korang semua. Dah lama duk peram entri ni dalam draft.. Tapi baru hari ni berkesempatan untuk publish.. Enam bulan bersama Shaklee, memang banyak pekara baru yang Mieza belajar.. Bukan sahaja dari segi ekonomi, tapi dari pelbagai sudut lagi.. Memang Mieza betul2 bertuah berada dalam group yang best ni..

Penghargaan Pertama Shaklee.. Alhamdulillah..


Alhamdulillah, bulan ke-4 Mieza  dalam bisnes Shaklee, Mieza dah berjaya naik rank Supervisor.. Sesuatu yang tak dijangka2 & agak sukar Mieza nak percaya.. Tapi kalau dah rezeki takkan ke mana betul tak? First step untuk terus melangkah ke level2 seterusnya.. In Shaa Allah akan terus kekal berjuang ke puncak dengan Shaklee.. Doakan Mieza ye semua.. =)



NOTE : Makin hari makin jatuh cinta dengan Shaklee & dengan bisnes ni..


Read More

Saturday, 11 January 2014

ALFALFA COMPLEX.. Tak Kenal Maka tak Cinta..

ALFALFA COMPLEX.. Tak Kenal Maka tak Cinta.. | Asalamualaikum & selamat berhujung minggu semua..! Maaf masih belum berkesempatan nak draft autopublish.. Huhu.. In Shaa Allah, Mieza akan cuba arrange balik time Mieza untuk kembali aktif di blog.. As for today, Mieza nak perkenalkan korang semua dengan my new favourite, ALFALFA COMPLEX! Siapa tau pasal ALFALFA COMPLEX SHAKLEE & keistimewaannya? Bagi yang belum tau tu, apa kata hari ni kita berkenal-kenalan dengan ALFALFA ni.. Sambil2 bergolek2 atas katil or menonton tv tu kan, apa salahnya spend 5 minit baca entri ni.. Tak rugi apa pun, tapi lagi rugi kalau tak baca.. Hehe.. =)


ALFALFA Shaklee merupakan produk pertama sekali yang dicipta oleh Dr. Forrest C. Shaklee pada tahun 1950an.. Dah lama dah sebenarnya suplemen ALFALFA ni diperkenalkan tapi tak ramai yang tau sebab tak nak cuba & tak nak ambil tau.. As the first Shaklee product, ALFALFA Shaklee menjadi produk signature kepada Shaklee Corporation.


Kenapa Dr. Shaklee memilih ALFALFA sebagai suplemen pertama Shaklee? 

ALFALFA merupakan herba tradisional masyarakat Eropah.. Mereka menggunakan ALFALFA untuk pelbagai jenis keadaan kesihatan terutamanya bagi kaum wanita yang baru lepas bersalin.. Oleh sebab ALFALFA mempunyai banyak kebaikan kepada wanita, lelaki dan kanak2, maka Dr. Shaklee merumuskan formula ALFALFA menjadi suplemen ALFALFA Shaklee yang sangat2 memberi manfaat kepada jutaan manusia..



Kebaikan Memakan ALFALFA :

  1. Kaya dengan vitamin dan mineral ~ ALFALFA Shaklee mengandungi vitamin B, C, E dan K da;am jumlah yang seimbang. Ia juga mengandungi mineral kalsium, magnesium, kalium, fosforus dan zat besi.. Ia juga turut mengandungi fluorida, protein, mineral surih, serat, asid lemak dan antioksidan semulajadi yang baik untuk tubuh.
  2. Bermanfaat dalam penyerapan protein dan kerbohidrat.
  3. Bertindak sebagai pembersih darah.


20 Manfaat ALFALFA Kepada Kesihatan :

  • Merawat gangguan dalam sistem perncernaan.
  • Mengawal kolestrol dalam darah.
  • Menghapuskan kolestrol 'LDL' dari tubuh.
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok.
  • Membantu menurunkan paras gula dalam darah (diabetes)
  • Mencegah edema (pengumpulan air dalam badan)
  • Mengurangkan simptom menopous.
  • Merawat asthma dan lain2 masalah pernafasan
  • Merawat masalah sembelit
  • Membantu menyahkan toksin dari tubuh
  • Mengurangkan kesakitan otot dan sendi
  • Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
  • Membantu masalah penghadaman 
  • Membantu meningkatkan & memekatkan susu ibu
  • Mengurangkan masalah pundi kencing
  • Mengurangkan masalah gastrik dan gangguan hati
  • Meningkatkan kesihatan prostat bagi lelaki
  • Bertindak sebagai kacip fatimah bagi wanita
  • Menghangatkan keintiman hubungan suami isteri
  • Membantu tingkatkan kesihatan lelaki



Keistimewaan ALFALFA Shaklee :

  • Sumber terbaik dari daun ALFALFA (tanpa akar dan batang)
  • ALFALFA Shaklee ditanam tanpa semburan bahan kimia
  • Tablet boleh dihancurkan & dicampur dengan air sebagai minuman herba semulajadi
  • Tidak mendatangkan mudarat kepada bayi yang menyusu seperti panas badan, cirit birit dan lain2
  • ALFALFA Shaklee tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna, mahupun pengawet tiruan
  • Membersihkan hati dari toksin
  • Membantu melengkapkan zat dan nutrien dalam pemakanan seseorang
  • Disediakan dalam 2 pek bersaiz kecil (330 biji) dan besar (700 biji)


Siapa yang tak kenal tu, ni lah dia rupa tumbuhan herba Alfalfa Shaklee sebelum diekstrak menjadi tablet.. =)


Seperti yang semua sedia maklum.. Bulan ni bulan promosi harga runtuh ALFALFA COMPLEX SHAKLEE..!!! Januari bulan nyahtoksin..!! Harga memang super jimat.. Ada dua saiz pack.. Pack kecil ada 330 biji, pack besar ada 700 biji.. Kecil besar dua2 tengah promo.. Tp nak lagi jimat beli saiz L, botingkek2 jimatnya.. Ibu ayah anak tokwan toknek semua boleh makan.. So, apa tunggu lagi?! Jomla serang ALFALFA COMPLEX sekarang..!!!! ^_^


Pssst! Berita baik.. Mieza tau ramai yang suka kalau sebut pasal diskaun2 ni kan? Ni Mieza offer FREE voucher bernilai RM10 untuk setiap pembelian bernilai RM100 dan ke atas.. Valid sehingga 31 JANUARI 2014..! Tidak ditawarkan di mana2 branch Shaklee or mana2 distributor Shaklee yang lain ye.. Hanya dengan Mieza sahaja.. ^_~






NOTE : Masih tinggal 20 hari untuk korang claim voucher ni.. Jangan lepaskan peluang! Harga gerenti berbaloi2 & affordable...!^_~




Read More

Tuesday, 7 January 2014

Yuuhuu! Mieza In Da House..! ^_^

Yuuhuu! Mieza In Da House..! ^_^ | Assalamualaikum & selamat pagi semua..! Dah seminggu tahun 2014 berlalu, baru terhegeh2 nak update blog.. Nak kata masa terlalu mencemburui diriku rasa macam bersalah pulak.. Asyik2 salahkan masa jer.. Apa kata salahkan diri sendiri pulak kali ni.. Barulah dare & rare.. Kenape dare? Yelah, tak ramai yang berani nak meletakkan kesalahan atas kepala sendiri.. And kenape plak rare? Sebabnya jarang sangat kita boleh jumpa orang yang berani salahkan diri sendiri ni.. Yang suka salahkan orang lain tu beribu2 lemon.. Gituuu khon.. Ahaks!

Okay, cukuplah intro begitu.. Haha! Biasalah kan, bila lama tak menulis kat blog inilah jadinya.. Nak start dari mana pun tak reti.. Sudahnya terhasillah intro terulung abad ini.. Akakakaka! Erm, banyak gelak tak elok untuk kesihatan usus.. Eh?? Motif?? -..-"

Back to the story.. Entri ni sekadar pembuka tirai coretan untuk tahun 2014 ni.. So, takde apa sangatlah nak cerita walaupun berlungguk cerita basi boleh dikongsi.. Tapi tak penting mana pun cerita2 basi tu.. Setakat nak meriahkan blog boleh ler.. Hehe.. Oh! Ada 2,3 cerita yang penting & berharga Mieza kena abadikan dalam blog ni.. Tak boleh tidak.. Mesti kena up jugak.. Erm, macam nak kena draft entri siap2 jer ni.. Terpaksa set autopublish.. Mengkalau tidak, berlumut ler cerita2 tu duk terperam.. Gugugu~~ T_T

Okaylah, setakat ni dululah entri kali ni.. Tak tempek gambar leh tak? Ke nak jugak? Erm, letak la sekeping kan? Macam kurang ceria jer post kalau takde gambar.. Haha! Ini semua poyo..!


Breakfast kitorang laki bini hari tu.. Hari tu lagi.. Entah bila punya hari tu pun tak tau ler.. Ngahahahaa! Walaupun gambar takde kaitan layankan ajelah.. Dah lama peram gambar ni.. Kengkonon nak up story kat sini.. Tapi entah apa jer lah tajuk nak letak.. Maka, tempek jerlah terus dalam entri ni.. Janji ado gambarnyo.. Haha! Psssst! Siapa pandai leh teka gambar apa yang Mieza tempek ni? Cluenya -- "Berkhasiat".. Kbai! ;)




NOTE : Selingan.. Skang dah mula terima tempahan untuk design watermark.. Sape2 nak tempah leh PM Mieza ye..! ^_~



Read More

Labels

Advanced Joint Health Tablet Advertorial Affiliate Alfalfa Complex Anti-Aging B Complex Berpantang Cinch Energy Tea Mix Collagen Powder Cyst Depression Detox Energizing Soy Protein ESP GLA Complex Healthy Nutrition Healthy Recipes Info Sihat Kehamilan Kesihatan Kesihatan Kanak-Kanak Kuih Raya 2016 Lazada Lecithin Lifestyle Masalah Lemah Pundi Kencing Motherhood Journey My Pregnancy Journey NON-GMO Nutriferon Obesiti Omega Guard OsteMatrix Parenting Penuaan Performance Drink Personal Placenta Previa Postnatal Pregnancy Pregnancy Tips Prenatal Quotes & Motivations SAARA SAARA Aisyah SAARA Amani SAARA Ariana SAARA Lorea Ombre SAARA Medina Sakit Gigi SEDD Senggugut Set "Milk Booster" Shaklee Set Berpantang Shaklee Set Detox Shaklee Set Energy Booster Set Imune Booster Set Kecantikan Shaklee Set Kehamilan Set Kekal Langsing Set Kencing Tak Lawas Set Kesihatan Sendi Shaklee Set Kulit Cantik Set Mengandung Set Mighty 3 Gems Set Prenatal Set Ramadhan Set Senggugut Set Tenaga Shaklee Shaklee Effect Shaklee Issue Sistemik Lupus Eritematosus (SLE) Sustained Release Vita-C Plus Sustained Release Vita-C Plus™ (500mg) Tempahan Kuih Raya 2016 Tentang Shaklee Testimoni Testimoni Alfalfa Testimoni B Complex Testimoni Enfuselle Hydrating Moisturizer Testimoni ESP Testimoni GLA Complex Testimoni Set Alergik/Resdung Testimoni Set Berpantang Shaklee Testimoni Sustained Release Vita C Testimoni Vitamin C Testimoni Vivix Tip Keibubapaan Tip Penyusuan Tips & Info Kesihatan Tips Dan Petua Tips Kesihatan TIPS RUMAHTANGGA TTC TTCians Vita E Complex Vita-Lea For Children Vitamin E Complex Vivix Vivix®

Copyright © RosmizaAli.Com™ Made with ❤ by azhafizah.com