Hadiah Penghargaan Dari...

by - 7:00:00 am

Hadiah Penghargaan Dari... | Dari siapa tu? Hehe.. Saje jer buat tajuk tergantung macam tu.. Sebenarnya ni antara cerita basi yang berjaya diperam.. Haha! Antara kenangan berharga yang Mieza patut abadikan dalam blog ni.. Kenapa ianya berharga? Kerana ia datangnya dari mereka2 yang telah banyak membimbing Mieza dalam perjalanan bersama Shaklee.. Kira kenangan penghargaan buat Mieza la.. Hehe..


Kalau sebelum ni dapat surprise gift dari Master Dila [Click To Read], kali ni dari siapa pula ye? Jom scroll down! ^_~


Hadiah ni dari Kak Dayana pemilik blog Di Sini Ruangku Berkongsi [Click To View].. Kak Yana bagi Perfume Kasturi Emas.. Silver Edition.. Memang wangi & just nice for me.. Mieza ni agak picky kalau bab2 nak pilih perfume ni.. Kalau jenis yang menyegit sangat bau dia memang Mieza tak boleh tahan.. Sakit kepala.. Tapi perfume Kasturi Emas ni memang wangi & soft jer bau dia.. Pakai sikit jer, tapi tahan sampai ke petang.. Thanks Kak Yana..! Love it so much..! ^_^


Satu lagi datangnya dari Huda tuan empunya blog Ibu Balqis [Click To View].. Dapat set mandian & body lotion Body Shop.. Wangian White Musk.. Memang sedap bau dia.. Tapi Mieza belum guna lagi.. Ada lagi tu duk elok berbungkus dalam kotak.. Sayang nak guna sebenarnya.. So, Mieza standby  untuk bawa gi travel jer.. Mieza memang ada satu travel kit yang khas untuk bawa pergi memana.. Dalam tu siap ada berus gigi, ubat gigi semua.. So, takdela kes tertinggal barang lagi.. Amik jer kit beg tu dah setel masalah.. Hehehe..



Dua2 orang ni adalah antara orang kuat yang banyak membimbing & mendorong Mieza untuk terus berjuang dalam bisnes Shaklee Mieza sekarang.. Dan hadiah ni tanda penghargaan mereka atas kejayaan Mieza naik rank sebagai Supervisor.. Alhamdulillah, bertuah sangat dipertemukan dengan group yang awesome ni.. Tanpa mereka, siapalah Mieza.. Tanpa tunjuk ajar dari mereka juga, Mieza rasa Mieza tak sampai ke tahap sekarang ni.. Walaupun masih setahun jagung dalam bisnes ni, tapi Mieza yakin akan terus bertahan & berjaya mencapai impian Mieza dengan adanya mereka & anak2 bisnes Mieza.. In Shaa Allah.. =)




NOTE : Misi menuju ke puncak bermula! ^_~

You May Also Like

19 Shaklee Lovers Visit

  1. Assalamualaikum mieza, alhamdullilah. murah rezeki awak. bestnya hadiah2 ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Sheila.. Alhamdulillah, syukur sangat dipertemukan dengan leader2 yang hebat & best! ^_^

      Delete
  2. Alhamdulillah rezeki Mieza, Farah tumpang happy untuk Mieza juga...

    ReplyDelete
  3. tahniah kak.. ^_^ semoga terus sukses dlm bisnes shaklee
    bestnya dpt hadiah =)

    ReplyDelete
  4. tahniah mieza... kak dayana dah lama x berblog.. rindu ke dia.. huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Deqla.. Kak Dayana xdan nak update blog macam selalu dah.. Tapi still aktif.. =)

      Delete
  5. Replies
    1. Betul tu.. Banyak memberi, lagi banyak pulangan yang kita dapat.. Alhamdulillah.. =)

      Delete
  6. congrats kak! bestnya dapat hadiah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Fizah.. Alhamdulillah, rezeki.. hehe.. =)

      Delete
  7. wahhh...bestnyaaa. dpt hadiah :)

    ReplyDelete