Register Ahli Baru..

by - 4:30:00 pm

Register Ahli Baru.. | Hari ni pergi register member baru lagi.. Alhamdulillah, dari seorang pengguna biasa akhirnya terbuka hati mereka untuk mengubah nasib dengan Shaklee.. Mieza just tolong daftarkan & tak amik cas apa2 ye.. Since takde branch Shaklee kat tempat beliau, so Mieza tolong..


Setiap yang mendaftar ni Mieza akan guide & bagi bimbingan sepenuhnya.. Sepertimana jugak Mieza yang bermula dengan zero, seperti itulah Mieza akan turunkan ilmu kepada mereka.. Tujuannya satu.. Supaya mereka semua boleh berjaya & mampu berdikari serta dapat jadikan bisnes ni sebagai salah satu punca pendapatan mereka.. In Shaa Allah..




NOTE : Sesiapa berminat nak menyertai Mieza, boleh hubungi Mieza.. =)

You May Also Like

19 Silent Hunter's Footprints

  1. hebatlah sis..moag sentiasa sukses..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada leader yang hebat. in Shaa Allah kita pun boleh jadi hebat.. Amin.. =)

      Delete
  2. Saya percaya Mieza adalah mentor yang terbaik. All the best Mieza.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. In Shaa Allah, akan usaha yang terbaik untuk anak2 didik.. =)

      Delete
  3. singgah sini :)
    Apa khabar kak mieza? :)

    ReplyDelete
  4. makin maju la mieza skng.. moga terus maju dan maju lagi ok..! :)

    ReplyDelete
  5. makin hebat mommy mieza skang..moga terus maju kak..coaching anak² buah dengan baik ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Fizah.. hasil bimbingan leader2 yang hebat.. In Shaa Allh will give my best to anak2 didik.=)

      Delete