Yuuhuu! Mieza In Da House..! ^_^

by - 8:00:00 am

Yuuhuu! Mieza In Da House..! ^_^ | Assalamualaikum & selamat pagi semua..! Dah seminggu tahun 2014 berlalu, baru terhegeh2 nak update blog.. Nak kata masa terlalu mencemburui diriku rasa macam bersalah pulak.. Asyik2 salahkan masa jer.. Apa kata salahkan diri sendiri pulak kali ni.. Barulah dare & rare.. Kenape dare? Yelah, tak ramai yang berani nak meletakkan kesalahan atas kepala sendiri.. And kenape plak rare? Sebabnya jarang sangat kita boleh jumpa orang yang berani salahkan diri sendiri ni.. Yang suka salahkan orang lain tu beribu2 lemon.. Gituuu khon.. Ahaks!

Okay, cukuplah intro begitu.. Haha! Biasalah kan, bila lama tak menulis kat blog inilah jadinya.. Nak start dari mana pun tak reti.. Sudahnya terhasillah intro terulung abad ini.. Akakakaka! Erm, banyak gelak tak elok untuk kesihatan usus.. Eh?? Motif?? -..-"

Back to the story.. Entri ni sekadar pembuka tirai coretan untuk tahun 2014 ni.. So, takde apa sangatlah nak cerita walaupun berlungguk cerita basi boleh dikongsi.. Tapi tak penting mana pun cerita2 basi tu.. Setakat nak meriahkan blog boleh ler.. Hehe.. Oh! Ada 2,3 cerita yang penting & berharga Mieza kena abadikan dalam blog ni.. Tak boleh tidak.. Mesti kena up jugak.. Erm, macam nak kena draft entri siap2 jer ni.. Terpaksa set autopublish.. Mengkalau tidak, berlumut ler cerita2 tu duk terperam.. Gugugu~~ T_T

Okaylah, setakat ni dululah entri kali ni.. Tak tempek gambar leh tak? Ke nak jugak? Erm, letak la sekeping kan? Macam kurang ceria jer post kalau takde gambar.. Haha! Ini semua poyo..!


Breakfast kitorang laki bini hari tu.. Hari tu lagi.. Entah bila punya hari tu pun tak tau ler.. Ngahahahaa! Walaupun gambar takde kaitan layankan ajelah.. Dah lama peram gambar ni.. Kengkonon nak up story kat sini.. Tapi entah apa jer lah tajuk nak letak.. Maka, tempek jerlah terus dalam entri ni.. Janji ado gambarnyo.. Haha! Psssst! Siapa pandai leh teka gambar apa yang Mieza tempek ni? Cluenya -- "Berkhasiat".. Kbai! ;)




NOTE : Selingan.. Skang dah mula terima tempahan untuk design watermark.. Sape2 nak tempah leh PM Mieza ye..! ^_~



You May Also Like

22 Silent Hunter's Footprints

  1. singgah pagi.. gambar mkann bekfest ye ? hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Ye.. Tapi jawapannya kurang tepat.. =)

      Delete
  2. Happy new year mieza. Wah...ada love hotdog disitu ☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy new year Fiza! Ahah! Sipi2 dah jawapan tu.. ;)

      Delete
  3. Lama betul menyepi..welcome back kak..sandwich diet ke kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kan? Tenggelam timbul macam sabut plak.. Ahaks! Sandwich diet? Erm.. Nope! ;)

      Delete
  4. Selamat tahunn baru, moga tahun 2014 ni lebih baik dari tahun2 sebelumnya..

    p/s: terima kasih singgah blog Azwar.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun bau Azwar! Thanks jugak sudi singgah sini.. =)

      Delete
  5. selmt tahun baru mieza.. deqla pun baru jer nak terjah kwn2 smula ni.. lama rasanya x bw.. entri ucapan tahun baru pun xde.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru Deqla.. Takpe, take ur time.. =)

      Delete
  6. selamat tahun baru kak Mieza..:D, emmmm, pa benda tu ekk..sakit kepala memikirkan..haha, maybe sandwish telur?? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru Cik Tieka! Hehe.. Sakit kepala? Alala, skema jawapan mmg dah ada dlm blog ni.. Tinggal nak godek2 jer.. =D

      Delete
  7. sis..selamat tahun baru..wah,dah ambik tempahan mendesign pulak..all the best sis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru sis Kathy! Alhamdulillah, rezeki.. Thank you btw.. =)

      Delete
  8. nyummy !!


    :)


    singgah sini ..meh folo if blm . i will follow back !! salam ukhwah !!
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Elvy! Thanks sudi singgah & follow sini.. Salam ukhwah juga! =)

      Delete
  9. Replies
    1. Nyummeh ngat! Rasa sekali nak lagi.. Chewah! ^_~

      Delete
  10. ingatkan dah kemana puan mieza ni.. hehe.. selamat tahun baru!! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Tu la kan? Ada jer.. Cuma busy sikit.. Selamat tahun baru chic na! ^_^

      Delete