Ini Jer La Kejenya Sekarang Ni..

by - 9:21:00 pm

Ini Jer La Kejenya Sekarang Ni.. | Aduyai, suram jer blog sekarang.. Tengok orang update blog teringin jugak nak update blog sendiri.. Tapi apa kan daya, kerja & tanggungjawab makin hari makin bertambah.. Nak berblogwalking pun dah tak sempat.. Kalau ada pun, sempat jeling2 2,3 blog jer.. Tu pun sekadar menjadi silent reader.. Huhu.. Macam sadis sangat pulak kesibukan sekarang ni.. 


Inilah dia kerja Mieza sekarang.. Order masuk, terus proses.. Pastu laju2 pos.. Berniaga online ni servis kena tip top.. Mieza tak suka tangguh2 pos barang orang.. Ada order masuk terus jer proceed penghantaran.. Tak kiralah banyak ke sikit ke.. Once customer dah bayar, wajib setelkan sesegera mungkin.. Macam kitalah kan, bila beli apa2 barang online mesti nak barang cepat sampai.. Bila servis tip top, customer pun puas hati.. Kita pun rasa lega.. =)


So far alhamdulillah.. Sepanjang buat biz Shaklee ni order tak pernah putus.. Ada jer order masuk tiap2 bulan.. Rezeki.. Penat tu biasalah kan.. Tapi seronok sebab dapat bantu orang lain kekalkan kesihatan diri mereka.. Takkan kita jer nak sihat kan.. =)


Okaylah.. tu jer lah kot update untuk hari ni.. Nanti free2 Mieza up story lain plak.. Tata! ^_~


You May Also Like

8 Silent Hunter's Footprints

  1. hy mieza
    kita ponlama x singgah sini;)
    alhamdulillah, semoga sentiasa dmurahkan rezeki mieza;)

    ReplyDelete
  2. Salam Kenalan ... Kunjungan balas .. Dari GA 5k bla bla ...
    hehehhe

    suami isteri muka seiras .. sejuk rumah tangga .. semoga berbahagia & kekal hingga ke jannah .. Amin ..

    Join sini juga!

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...ramai yg order dari mieza tu.. rezeki2.... :)

    ReplyDelete
  4. rajinnya dia.. selamat berbisnes mieza.. cikna baru nak start bisnes ni lepas cuti sebulan.. huhu..

    ReplyDelete
  5. ptt la.. rupanya tukar link lain..tu cari x jumpa..
    xpela mieza..alhamdulillah..murah rezeki

    ReplyDelete
  6. hihi alhamdulillah tak pa dear asal murah rezeki..

    ReplyDelete