Ngetest Perla Coffee..

by - 10:00:00 am

Ngetest Perla Coffee.. | Assalamualaikum & salam hujung minggu semua.. Sedih betul blog ni kan? Lately makin jarang berupdate.. Huhuhu.. Kesibukan, sampai tak dan nak menaip kat blog.. Berlonggok dah kot cerita basi yang berjaya diperam.. Kahkahkah!


Ehemmm.. Baru2 ni rasa teringin sgt nak minum kopi.. Tapi kopi2 biasa yang ada kat pasaran tu Mieza takleh nak minum sangat coz high in caffein.. Mieza ni kan migrain, memang takleh nak minum sangatlah minuman2 berkafein ni.. So, google2 la cari kot2 ada kopi yang low in caffein.. Cari punya cari jumpalah Perla Coffee ni.. Ada yg cakap xde kafein, ada plak yg cakap low in caffein.. So, why not give it a try kan? Lagipun Perla Coffee ni bukan sekadar kopi, tapi sejenis kopi yang baik untuk kecantikan.. Boleh refer SINI untuk baca kelebihan kopi ni ea..


So, ni nak sharelah sikit pengalaman Mieza minum kopi ni.. So far, rasa dia memang best.. Not to strong & not to mild.. Just nice.. Orang kata, regular lah kan.. Dia punya rasa kopi tu tak melekat kat tekak.. Pada tekak Mieza lah.. Tekak uols ahkak tak tau la plak.. Heheh..  Sepanjang Mieza minum kopi ni belum pernah lagilah kena serang migrain.. Means, memang low in caffein lah kot.. Kot ea, I dunno.. Selalu kalau kita minum kopi or nescafe, bila buang air kecil mesti ada bau kopi kan? But Perla Coffee takde bau2 kopi sume tu tau.. Seriously ni, tak tipu.. Ta caya bleh try..  Hehe..


Actually Mieza xdelah minum hari2 Perla Coffee ni coz Mieza amik suplemen.. Coffee is not good for people yang amik suplemen ea.. Coz dia boleh ganggu penyerapan zat & nutrisi suplemen tu dalam badan kita.. Ingat tu.. Heheh.. So, time2 rasa teringin nak minum kopi jelah Mieza akan minum.. Time tu memang kena gapkan lah time utk amik suplemen.. For the keberkesanan kulit putih gebu segala tu Mieza tak leh nak bagi testimoni lagi coz tak konsisten amik.. Hehe.. Minum ni pun just untuk legakan keinginan tekak yang teringin nak berkopi jer.. Hehehehe..


Okaylah.. Tu jerlah kot nak share hari ni.. Sesekali up cerita diri sendiri lah pulak khonn.. Asyik citer pasal Shaklee jer.. Nanti bosan plak korang.. Psssst! Bulan ni promosi Multivitamin Shaklee, VITA-LEA! Sape2 berminat nak dapat harga best boleh PM Mieza ye.. ;)


You May Also Like

3 Shaklee Lovers Visit

  1. wah dah ngetest, nak ngetest juga lah ni...

    ReplyDelete
  2. Adik akak minum kopi nie.. tapi minumnya sekotak jer tak nampak la kesanya sgt..

    ReplyDelete