Kembali Mengganas!

by - 10:00:00 am

Kembali Mengganas! | Semalam husband dah selamat berangkat ke Kuala Lumpur.. Bermulalah hubungan jarak jauh antara kami.. Tapi pesannya suh buat yang terbaik dalam bisnes Shaklee.. Have to be strong untuk kesenangan di masa hadapan.. Apa punya intro pun tak tau.. Erm.. =.="


Ni bukan nak citer pasal kisah percintaan jarak jauh ke apa ye.. Tu simpan dalam poket diam2 sudah.. Hoho! Hari ni just nak war2kan yang bulan ni berlangsungnya Promosi Harga Runtuh Energizing Soy Protein (ESP) yang menjadi all time favourite semua orang.. Rugi sangatlah kalau tak grab peluang ni..


Antara keistimewaan ESP :-
  • Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.
  • Protein soya membantu mengurangkan kolestrol.
  • Mengandungi 5 Vitamin B penting, separuh dari keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones. 
  • Menjadikan kulit halus, gebu, berseri dan anjal.
  • Membantu menghilangkan parut jerawat di muka.
  • Membantu mengekalkan kepejalan otot, pemulihan tisu badan dan fungsi enzim dan hormon yang sempurna.
  • Membantu mengekalkan paras gula yang normal dalam darah.
  • Menyokong kesihatan dan imunisasi badan.
  • Mengawal paras kolestrol dan menyokong kesihatan jantung dan prostat.
  • Membantu penyerapan vitamin dengan lebih baik.
  
Nak tau lebih lanjut pasal ESP boleh baca ni --> 7 Kriteria Penting ESP..


Produk ni very fast selling tau.. Nak2 pulak tengah promo macam ni.. Cepatlah kering stok lepas ni.. So, if ada sesiapa yang berminat nak cuba ESP ni buat pertama kali, inilah masanya.. Beli sementara harga tengah murah ni baru ekonomi sikit.. Satu family boleh minum.. Mieza dah nak habis tong kedua.. Dah tentu2lah kena rebut peluang sama wat stok.. Hehe..



Contact Me :-
019-5327438
Call | Sms | Whatsapp | Telegram




#RegainingTheSpirit.. #FightingSpirit.. #TheJourneyBegin.. #SuccessRoad.. #Let'sSpreadTheSpirit..

You May Also Like

8 Silent Hunter's Footprints

  1. Memang murah. Rugi klo tak beli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? Murah tahap terbeliak mata tu.. Heehuu..

      Delete
  2. itu hari ada member shaklee bagi trial set esp, tapi xde rezeki, xsempat nk try..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nape tak sempat try tu Erma? Kena rembat dek orang lain dulu ke? Hehe..

      Delete
  3. nampaknya bisnes kak Mieza makin mengganas!!..hehehe... semoga byk yg pesan..tunggu bajet brim >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Rezeki Allah bagi.. Tieka xnak try ke? Hehe..

      Delete
  4. semoga biz mieza maju jaya. amin

    ReplyDelete