Pray For MH370

by - 12:59:00 pm

Pray For MH370 | Setakat jam ini masih lagi belum diketahui status sebenar kehilangan pesawat MH370.. Jadi, sama2lah kita teruskan berdoa dan memohon kepada Allah SWT agar diberikan petunjuk kehilangan pesawat ini.. Jangan sekali2 kita menyebarkan maklumat2 yang belum diketahui kesahihannya.. Kita perlu memikirkan sensitiviti kaum keluarga mereka yang terlibat.. Jadi kalau nak tau apa2 perkembangan berkenaan kes kehilangan pesawat MH370 ni, ikut media atau saluran yang betul berkenaan kesahihan isu ini.. 

Bagi yang beragama Islam, marilah sama2 kita berdoa agar semua penumpang pesawat MH370 berada dalam keadaan selamat & semoga ada keajaiban yang bakal berlaku.. Yakin dengan kuasa Allah, segalanya dalam pengetahuanNya.. In Shaa Allah, berkat doa kita semua segalanya akan terjawab..
Ya Allah, sesungguhnya yang di langit dan di bumi ini milikMU..
Apa yang berlaku adalah ketentuanMU..
Kami mohon kasih sayangMU Ya Robbi, berilah kekuatan dan ketabahan kepada semua ahli keluarga penumpang-penumpang MH370 yang sedang dalam kesedihan & kedukacitaan..
Berikanlah sebarang tanda untuk pesawat itu ditemui dan mudahkanlah untuk menemuinya..
Hanya padaMU kami menyerah dan hanya padaMU kami mohon pertolongan..
Aaminn..


Aminkanlah & panjangkan lah doa ini.. Sebab kita tak tahu antara mereka yang membaca dan mengaminkan doa ini, mungkin ada antara mereka doanya itu yang paling makbul.. Let's hope for a miracle to happen.. In Shaa Allah..


#PrayForMH370

You May Also Like

4 Shaklee Lovers Visit

  1. Sama sama kita doakan keselamatan mereka

    ReplyDelete
  2. Amin....Sama2 kita berdoa smoga operasi mencari dan menyelamat dipermudahkan olehNYA.

    ReplyDelete