Renungan Pagi Jumaat..

by - 8:00:00 am

Renungan Pagi Jumaat.. | Hari ni tak ada apa sangat nak cerita.. Just nak tempek gambar jer.. Jumpa kat FB semalam.. Mula2 baca terus sebak sorang2.. Huhu.. Betapa ibu bapa tidak pernah mengeluh & merungut walau sesaat pun walaupun penat melayan kerenah kita.. Bukan saja waktu kita kecil, tapi sampai kita besar ni pun ingatan mereka tetap tak pernah luput untuk anak2.. 
Click To Enlarge

Tetiba teringat kat mak kat kampung.. Januari lepas mak tepon wish birthday & bagitau dia ada belikan baju & seluar untuk anak dia ni.. Adiah birthday katanya.. Terharu sangat bila mak kata duit yang dibagi tiap2 bulan tak luak pun dia guna.. Sudahnya dia guna wat beli hadiah untuk kite balik.. Itulah kasih ibu.. Walaupun anaknya ni dah tua bangka & dah jadi bini orang pun, tapi still dianggap anak kecil baginya.. Layanannya, kasih sayangnya tak pernah berubah.. Miss my mom so much.. Tak sabar nak balik kampung.. T_T



#KeepOnPrayingForMH370 | #Let'sHopeForAMiracleToHappen | #AllahuAkbar

You May Also Like

8 Silent Hunter's Footprints

  1. mmg bg2 kak Mieza, walaupun kta dah dewasa, org tua kta sntiasa anggap kta sbg ank kecil bg mereka... tharu tgk pic kat ats ni..hmmm

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum mieza, sebak baca ni.. teringat kat mak ayah.. dan mertua.. rindu sangat... kasihnya mereka sampai beli balik hadiah untuk anak2 kan.. skrg ni, mak sheila setiap minggu datang rumah.. tengok sheila. kita dah tak larat nak naik tangga apartment mak. hehehe syahdu kadang tu, mak masakkan lauk yang kita mengidam ....

    sayangnya kat mak T___________T

    ReplyDelete
  3. kasih ibu tiada tolok bandingnya,mengasihi anak2 tanpa batas waktu,tanpa syarat...

    ReplyDelete
  4. mak ttp mak kan. layanan sama je. dh kawen pn rase mcm di lyn ank kecik lg

    ReplyDelete
  5. kasih ibu bapa tu takde tolok bandingnya kan kak? :)

    ReplyDelete
  6. ohh..patutlah x dapat detect link url lama dlm bloglist sye tu..rupanya url akak dah tukar..okay noted.. :)

    ReplyDelete