Ustaz, Perempuan Simpanan Saya lebih Ramping Tubuhnya.. Tapi Isteri Saya Gemuk..

by - 9:00:00 am

Ustaz, Perempuan Simpanan Saya lebih Ramping Tubuhnya.. Tapi Isteri Saya Gemuk.. | Kemain kan tajuk kalau boleh nak satu perenggan.. Heehuu.. Saja letak tajuk gitu, baru ramai tergedik nak baca.. Buat tajuk ilmiah2 sangat ni jarang orang nak baca betul ke idokk?? 

Jumpa ni kat FB seorang kenalan.. Rasa terpanggil untuk share kat blog ni.. Khas untuk tatapan kaum lelaki yang bergelar suami or yang bakal bergelar suami.. Kaum hawa pun boleh jugak nak baca.. Pastu nanti pakat2 forward kat hubby memasing ye.. Okaylah, tak payahlah nak melalut panjang lebar.. Silalah baca.......


Dah habis baca?? Jadi apa kesimpulan yang korang boleh buat?? Mieza malas nak simpul menyimpul ni sebenarnya.. Sebab Mieza tau yang singgah kat blog ni semuanya dah besar panjang belaka.. Seharusnya bijak menggunakan akal fikiran & menilai sesuatu..




NOTE : Janganlah terlalu menilai seseorang tu dari paras rupa mahupun fizikalnya.. Nilailah dari hatinya.. Pesanan untuk diri sendiri..




#KeepOnPrayingForMH370 | #Let'sHopeForAMiracleToHappen | #AllahuAkbar

You May Also Like

3 Shaklee Lovers Visit

  1. mcm nak bagi penampo ja laki macam ni

    ReplyDelete
  2. rupa paras & kecantikan tak bawak ke mana kot.. huhu..

    ReplyDelete
  3. kita orang pempuan baca memang la rasa betapa ikhlasnya kita ... tapi mr suami macamana .. selagi tak berlaku yang buruk tu tak delah dia nak menyesal & sedar ..

    * huhuhu belom ada suami .. dan bkn pengalaman tapi tgk filem & drama kan .. kihkihkih

    ReplyDelete