Berkampung Di Kampung..

by - 9:03:00 am

Berkampung Di Kampung.. | Assalamualaikum.. Erm, dah start menyepi balik.. Bukan dah tak aktif berblog ye tapi buat sementara waktu ni Mieza terpaksa slow berblog sebab dalam sebulan dua ni Mieza akan berada di kampung.. Tapi segala pertanyaan & order Shaklee masih berjalan seperti biasa.. Just PM jer Mieza k..

Kali ni balik kampung lama sikit.. Hehe.. Dah lama tak balik, alang2 incik suami dah bagi greenlight pulun la lama sikit.. Sebab lepas ni tak tau la bila pulak boleh balik.. Jadi kali ni Mieza akan berkampung kat kampung puas2.. Apa2 pun Mieza akan try untuk curi2 peluang update blog ni sekurang2nya seminggu sekali.. In Shaa Allah..

Oklah, tu jelah kot nak bgtau.. Kbai! ^_~


You May Also Like

8 Shaklee Lovers Visit

  1. wah, bestnya boleh balik kg..sy pulak, insyaallah bulan 6 nie nk balik kg jgk..hehe

    ReplyDelete
  2. Bila duduk kampung lama lama memg best

    ReplyDelete
  3. Nice entry, ade mase singgah la blog saya :)

    ReplyDelete
  4. test test. dh bertahun tak buh komen kat sini. hehehe.

    ReplyDelete
  5. salam miza..
    lama x kesini..
    mieza balik dungun ye? selamat bercuti n mghabiskan masa bsama family

    ReplyDelete