Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan..

by - 12:34:00 am

Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan.. | Alhamdulillah, bertemu juga kita di bulan Ramadhan tahun ni.. Syukur.. Rezeki Ramadhan dapat setel satu masalah.. Lega sikit.. Lepas ni In Shaa Allah dah boleh start aktif berblog balik.. Tapi buat sementara waktu ni still kena hold dulu.. Nak kena setel hal lain dulu.. Hal apa tu tak payahla citer kat sini kot.. Hehe..



Jadi, di kesempatan ni Mieza nak ucapkan selamat menjalani ibadah puasa kepada semua rakan blogger yang beragama Islam.. Ibadah terawih pun kalau boleh tahun ni biarlah penuh ye.. Pesanan khas utk para kaum adam.. Heheh.. Kaum hawa takpe, ada excuse.. :p


Alang2 dah bangun sahur & tengok world cup tu kalau boleh luangkanlah sedikit waktu utk beribadat ye.. Buat tahajjud hari2 kalau boleh.. Pesanan utk diri sendiri gak ni.. In Shaa Allah.. Sama2 kita mengumpul pahala banyak2 bulan ni.. Jom trendingkan hashtag "kosong-kosong"!😊


#kosongkosong #ramadhankareem #ramadhanalmubarak #bulan1000rahmat #bulanbarakah

You May Also Like

1 Silent Hunter's Footprints