Sekian Lama..

by - 7:46:00 pm

Sekian Lama.. | Assalamualaikum semua..! Huhu.. Ada lagi ke gamaknya reader blog ni? Kali ni betul2 lama Mieza tak update blog.. Keadaan tak mengizinkan.. Dah 3 bulan duk kat kampung.. Line internet tak berapa clear kat sana.. Hehe.. Alasan tu ada ajerrrr.. 😁😁😁

Ni first time try update blog guna phone.. Payah jgk ekk nk menaip guna phone ni.. Laptop jgkla syok.. Tup tap tup tap, dah siap satu entri.. Hehe.. Tup tap tup tap lah sangat, tu pun liat jgk nak update blog.. Hehe.. Alassssan sangattt..

Oklah, stop kat sini dulu.. Later Mieza try update lg.. Klu Mieza x update, mohon piat telinga leh?😁😁😁 Ermm.. Mcm ke laut jer tajuk entri ngn isi entri??  Gitulah kan klu dah lama tak menulis.. Hilang skill... Huuu~~


NOTE : 3 bulan tinggal umah, balik2 ada ole2 dari rakan blogger ni.. Nanti Mieza update ye.. Tata!😉


You May Also Like

2 Shaklee Lovers Visit

  1. 3 bulan? lama tu..syok bangat..hihi btw, selamat hari raya, maaf zahir dan batin ye..=)

    ReplyDelete