Eid Mubarak 2014.. Salam Kosong-Kosong..

by - 9:40:00 am

Eid Mubarak 2014.. Salam Kosong-Kosong.. | Dah masuk 6 Syawal 1435H.. Rasanya belum terlewat untuk Mieza ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua pengunjung blog picisan ni.. Juga buat semua para blogger seluruh Malaysia, Indonesia, Brunei & Singapura serta seluruh dunia yang beragama Islam.. Ewah, macam good2 sgt jer blog aku ni nak buat ucapan sampai satu dunia.. Nak update blog pun liat.. Eheh!😝


Di kesempatan ni jugak Mieza nak susun 10 jari mohon ampun & maaf andai ada penulisan Mieza dalam blog ni yang menggores perasaan, mencarik hati, atau ada yg tersentap kat mana2.. Mieza harap korang semua dapat maafkan Mieza ye.. Huhu..


Ok, sampai sini jelah dulu ye.. Line internet dah start merangkak.. Kang jenuh aku menaip pepanjang, ilang plak lagi sekali.. Nanges pulak kang.. Haha! Sebelum akhiri penulisan Mieza hari ni, sekali lagi Mieza nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin.. #kosong_kosong.. 


You May Also Like

3 Silent Hunter's Footprints

  1. selamat hari raya miza.. hehehe.. nanti kalau ada lagi perhimpunan, jangan segan2 join tau.hehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam Syawal ke-11 ,maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya Mieza.. rindu lama betul tak singgah sini..=D

    ReplyDelete