#NNRaya Open House 2014..!

by - 10:15:00 am

#NNRaya Open House 2014..! | Calling for nuffnangers! Siapa terpilih & dapat invitation ke rumah terbuka raya 2014 Nuffnang Sabtu ni? Alhamdulillah, aku dapat.. Baru terima email invitation semalam.. Khabarnya banyak aktiviti yang akan diadakan sempena open house tu nanti.. Bukan setakat makan2 je.. Ada jugak aktiviti2 lain seperti pertandingan permainan tradisional seperti congkak, batu seremban & lain2..



Penaja bersama iaitu AmbiPur & UMobile pun ada anjur mini games utk para nuffnangers yg hadir nanti.. Mm, I guest what it is.. Oh! Kalau dah nama blogger tu kan memang tak sah kalau takde photo bomb! Haha! Ada photobooth gak utk kite2 bercamwhore nanti.. Lepas tu kita pakat photo spam kat blog.. Hehe.. So, sape2 yg pergi nnti jom exchange contact number.. Aku ni tak berapa nak cam orang.. Klu dapat contact boleh la kita roger2 nanti..^_~



#NuffnangMy #NNRaya2014 #NNRayaOpenHouse #Nuffnangers #Bloggers #BloggerWorld #BloggersEvent

You May Also Like

8 Shaklee Lovers Visit

  1. Cik akak tak dapat ikut sebab jauh sangat.
    Next year insyaAllah..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe, next year kalau panjang umur leh join.. =)

      Delete
  2. tahniah - tahniah. nanti kat sana makan banyak-banyakkk... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha! Tak byk makanan pun masa kitorang sampai tu.. Ada kambing golek jer.. Makanan lain sampai lambat.. Dalam kul 5 gak baru makanan sampai.. Lapar iols mkn salad semata coz iols tak makan kambing.. Gugugu~~

      Delete
  3. Akak mmg tak cam awak...huhuhu...ruginya..kalau tak mesti best.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. Saya pun tak cam orang sangat.. Nasib baik dah roger2 ngan Kak Hanny Abdullah.. Jumpala geng kat sana.. Kalau tak, terkontang kantingla kesorangan.. Huhu..

      Delete