5 Langkah Mudah Membersihkan Wajah

by - 10:22:00 am

5 Langkah Mudah Membersihkan Wajah | Assalamualaikum & selamat pagi. It's Wednesday & it suppose to be Wordless entry. Dah lama tak buat entri Wordless Wednesday. Asal ada idea, dah tak kira hari apa, bila dan di mana aku up je cerita apa-apa. Semalam aku menyepi tanpa sebarang entri, hari ni jadi blur terus. Tak tau nak update pasal apa. Godek-godek sana sini terjumpalah satu topik ni.


Aku rasa ramai di kalangan kita ni cuci muka main hentam kromo je. Asal bersih je kan? Aku pun sama. Walaupun dah pernah attend kelas grooming sebelum ni tapi bila dah kat rumah, habis hilang semua ilmu. At the end, aku kembali dengan kaedah 'belasah sajo' macam biasa.. Erm..


So, hari ni aku suka nak share dengan korang tentang 5 Langkah Mudah Membersihkan Wajah. Jom ikuti panduan bergambar di bawah! ^_^


Amacam? Mudah je kan? Cuma cara apply setiap step tu je nak kena betul. Barulah kulit kita sihat & berseri.. Hehe.. Yang step 5 tu aku selalu sapu toner dulu baru apply moisturizer.. Tapi terpulang kat koranglah.. Nak guna produk apa semua tu pun ikut keserasian kulit masing-masing. Sebab kulit kita ni berbeza-beza. Ada yang kulit dia well-tolerate dengan produk A, tapi ada yang tak. So kenalah tau & kenal jenis kulit masing-masing dulu, baru boleh cari produk yang sesuai. Semoga bermanfaat! Chiow! ^_~


Credit To : Fair & Lovely Malaysia 



You May Also Like

0 Silent Hunter's Footprints