BE Ke-4 Dari Nuffnang

by - 1:00:00 pm

BE Ke-4 Dari Nuffnang | Rutin setiap hari if aku online ialah login ke akaun Nuffnang & semak blog stats terkini then preview earning & kempen yang sedang aktif di blog. Alhamdulillah, blog ni berjaya dapat satu lagi CPUV Campaign which is BE ke-4 untuk bulan September 2014 dan juga BE ke-4 sepanjang 3 tahun aku berblog. Lama kan nak dapat BE? Huhu.. Tips dia, kena rajin update & blogwalking serta try to attract more traffic to our blog..


Untuk BE ke-4 ni kempen yang sedang berlegaran ialah RWG - Ice Age Adventure. Ada beberapa blogger berpeluang pergi ke Ice Age Adventure ni baru2 ni. Mesti seronok kan? Aku pun teringin nak pergi bila tengok gambar2 diorang. Ada rezeki nanti jom kita pergi ramai2 nak? Hehe..


Btw, sekarang ni tinggal 3 je lagi BE yang still on going. BE Xperia Z2 credited already. Masa taip entri ni baru aku perasan. Bahahaha! Tak sempat aku nak review. Huhu.. Tu lah dia, kebizian sangat pulak konon 2,3 hari ni.. Hmmm.. Banyak giler dah kot aku berhutang entri nih.. Aduyaiii.. Nanti kalau sempat, aku try buat autopublish jelah ye.


Psssst! Kalau terjumpa kempen2 kat atas ni kat mana2 campaign board dalam blog ni, sudi2lah kiranya menyumbang barang sekupang dua ye.. Hikhik!  Peace! Chiow..!^_~v





#NuffnangMy | #NuffnangCampaign | #CPUVCampaign | #BufferedEarning | #BE


You May Also Like

12 Shaklee Lovers Visit

  1. Replies
    1. Orait! I'll give a visit to your blog! ^^,

      Delete
  2. wahh..bagusnya..tunjuk ajar khaty ckit bab nuffnang nie..khaty pon bw nak bljr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak tunjuk ajar apa tu Khaty? Hehe.. Kalau nak tanya apa2 leh PM kat Fb ye.. Kite kongsi apa yang kite tau.. In Shaa Allah.. =)

      Delete
  3. tahniah..belum rezeki nak dapat BE banyak this year..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih permatabiru.. in Shaa Allah, nanti adalah tu BE melekat.. ^^,

      Delete
  4. Tahniah sis... :)
    nak klik2 tapi tak ada iklan yg menarik... churpchurp jer adoo... huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ acik idah! Tu la.. Dia biasa dalam kul 7++ malam selalu kuar iklan banyak.. Hehe..

      Delete