BE Ke-5 Dari Nuffnang

by - 9:00:00 am

BE Ke-5 Dari Nuffnang | Tengah syok update & godek2 blog sendiri tetiba terperasan ada iklan baru. Sebelum ni macam tak pernah pulak nampak iklan ni berlegar2 kat blog aku nih. Apa lagi, terus merempit refresh akaun Nuffnang. Haha! Just nak cek kot2 ada campaign terbaru dah masuk ke blog. Ingatkan kempen CPC  biasa, tapi Alhamdulillah rezeki blog dapat BE baru.


Ni kira BE ke-5 untuk bulan September 2014 & BE ke-5 jugak untuk blog.. Ye, aku tau bukanlah sesuatu yang boleh dibanggakan bagi blogger2 lain yang dah merasa beratus malah beribu BE macam ni. Tapi aku tetap rasa bangga sebab usaha aku selama 3 tahun dah mula menampakkan hasil. Walaupun tak banyak, tetapi tak mengapa. Sebab yang sikit itulah yang akan kita hargai & kenang sampai bila2.. Sebab kalau takde yang sikit ni, takdenya ko nak merasa kempen yang besar2 tu..


BE kali ni ialah tentang SENHENG Online Store. Menarik tu.. Nanti ada masa aku cerita sikit ea pasal Online Store terbaru ni..  Sebelum aku cerita, aku kenalah usha2 dulu kan tengok apa yang menarik.. Ahaks! 2 kempen dah credited. Now, tinggal lagi 3 kempen yng still on going.. Semoga tiga2 kempen ni melekat lama lagi dalam blog.. So korang kalau ada terjumpa kempen ni kat mana2 campaign board blog ni, sudi2lah menderma ye.. Hehe.. Btw, thnaks to Nuffnang & pihak advertiser yang mempercayai blog ini untuk mengempen iklan2 anda! Xoxo! ^_^





#NuffnangMy | #NuffnangCampaign | #CPUVCampaign | #BufferedEarning | #BE


You May Also Like

16 Shaklee Lovers Visit

  1. Replies
    1. Alhamdulillah.. Tp cepat sgt pulak credit.. Huhu..

      Delete
  2. Wahh..bestnya dpt BE..sy lama xdpt BE huhu rindu aaaaa Nuffnang, bagila BE hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kite baru nak merasa BE sk.. Orang lain dah beratus, kite baru 5.. Sedey kan?

      Delete
  3. Tahniah...5 sudah..masih berusaha utk dpt 1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Tapi kena bergigih lagi update blog lepas ni.. Huhu..

      Delete
  4. sementara BE tengah running ni kene la update entry lebih sikit. HAHAHAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kan.. Tapi tengah2 BE running la pulak mood ke laut.. Aduyaiii..

      Delete
  5. Replies
    1. Takdela banyak mana Iena.. Org lain lagi bertingkek2 iklan dorang.. Hehe..

      Delete
  6. Tahniah..meh akak tolong picit sekali..=D

    ReplyDelete