CABARAN 30 HARI BLOG | DAY 15 : Surat Kepada Seseorang

by - 9:37:00 am

CABARAN 30 HARI BLOG | DAY 15 : Surat Kepada Seseorang | Assalamualaikum & selamat pagi sahabat! Task untuk hari ke-14 for 30 Days Blog Challenge.. Surat kepada seseorang.. Ermm.. Nak tulis surat berformat ke ni? Haha..! Ok2, terus ke tugasan hari ni ye.. Jom baca surat ku untuk seseorang! ^^,

Source Extracted From Google
Ke hadapan cinta hati yang sentiasa dirindui,


Terima kasih kerana menerima diri ini seadanya dan menjadikan aku suri hidupmu. Terima kasih kerana sentiasa bersabar melayan kerenah diri ini. Terima kasih kerana selalu ada untukku. Ku akui aku tidak cukup sempurna buat dirimu. Tapi ketahuilah, aku berusaha sedaya yang ku mampu untuk jadi yang terbaik untukmu. Izinkan aku untuk terus bertahta menjadi ratu dalam hatimu. Kerana engkau sentiasa ada di setiap nafas & denyut nadiku. Hanya satu yang ku pinta, peliharalah hati ini & pertahankanlah mahligai yang kita bina agar berterusan kekal bahagia hingga ke jannah. Semoga engkaulah satu2nya imamku di dunia & di akhirat.. 

Sayang Selalu,
~Suri Hatimu~

Rasa macam pelik pulak tetiba tulis surat untuk suami sendiri kat blog.. Hehe.. Okbai! *blushing*



Entri Lain - 30 Days Blog Challenge :-

You May Also Like

12 Shaklee Lovers Visit

  1. singgah pagi...
    wah!tulis surat...

    ReplyDelete
  2. amboiii sweetnya.. nie cik abam baca mesti bertambah2 sayang la kat mieza..=D

    ReplyDelete
  3. Salam ros..masih gagah lg meneruskan cabaran..
    So sweett..leleh airmata cik abg klu bc nukilan ratu hati dia ni..

    ReplyDelete
  4. Amboiii...hehehe...Sila pastikan en. somi baca surat tu ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya dia dia selalu stalk blog bini dia.. Sbb autopublish kat Google Plus.. Hehe..

      Delete
  5. Sesekali jiwang tak de masalah kan...sweet2 je..

    ReplyDelete
  6. Waaaa, sweet je tulis surat tuk suami kat blog ni... harap2 si dia membaca... ;D

    ReplyDelete