CABARAN 30 HARI BLOG | DAY 17 : Perkara Yang Dirindui

by - 6:41:00 pm

CABARAN 30 HARI BLOG | DAY 17 : Perkara Yang Dirindui | Alahai, dah taip tajuk untuk task hari ke-17 ni dari pagi tadi lagi dah.. Lepas tu tetiba blank, tak tau nak tulis apa. Tinggal kejap blogpost tak siap taip ni ternganga dalam laptop sebab malas nak save ke draft.. Lepas tu gi buat keje lain dulu, makan2 semua. Dah kenyang ngantuk pulok. Baring2 jap layan One Piece sampai terlelap. Celik2 mata dah petang. Adeh.. Bangun2 rasa lapar balik. Cari makanan apa yang boleh dikudap kat dapur. Baru duduk balik mengadap latop siapkan entri ni. Haha..! Panjang intro tapi ke bulan bintang perginya.. Langsung takde kaitan.. Lols..!


Baiklah, aku sambung task untuk hari ke-17 30 Days Blog Challenge ni ye.. Apa perkara yang aku rindu sangat2 :-

  • Arwah ayah.
  • Arwah abang (tadi baru lepas termimpikan dia.. T_T)
  • Arwah nenek.
  • Zaman kanak2.
  • Zaman remaja.
  • Zaman sekolah.
  • Zaman bergelar student.
  • And of course aku rindu mak kat kamppung.. T_T

Ok, dah.. Sikit2 dah la.. Kang aku nangis pulak terkenangkan nostalgia2 lama ni.. Huhu.. Jumpa di next entri ye.. Bubai!



Entri Lain - 30 Days Blog Challenge :-


You May Also Like

14 Silent Hunter's Footprints

  1. banyak betul perkara yang dirindui... hmm rindukan arwah nenek(opah) jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul.. Kalau nak lis semua memang panjangla.. Huhu..

      Delete
  2. banyak kenangan dgn org yg kita syg..huhu

    ReplyDelete
  3. kerinduan tersebut boleh menitiskan air mata sebenarnya...betul tak?

    ReplyDelete
  4. al-fatihah buat mereka yang temui Pencipta...
    huhu//lya pon rindu zaman sekolah..zaman study dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Al-Fatihah.. Rindu zaman sekolah menengah.. Banyak kenangan.. ^^,

      Delete
  5. Replies
    1. Selamat malam.. Hehe.. Walaupun masa reply ni petang.. Ngeeee!~~

      Delete
  6. Replies
    1. Hehe.. Saya okay jer kak.. Ni senyum nih.. ^__^

      Delete
  7. Al Fatihah... Moga mereka tenang di sana...

    ReplyDelete