CABARAN 30 HARI BLOG | DAY 18 : Siri Tv Kegemaran Rosmiza

by - 12:48:00 pm

CABARAN 30 HARI BLOG | DAY 18 : Siri Tv Kegemaran Rosmiza | Assalamualaikum & selamat tengahari sahabat! Hari ni aku kembali meneruskan tugasan 30 Days Blog Challenge.. Semalam tak update blog sebab busy siapkan tempahan custom made shawl customer.. Plus kurang sihat.. Migrain menyerang tetiba.. Tapi terpaksa gagahkan jugak diri siapkan tempahan.. Hari ni pun ada lagi tempahan nak kena siapkan, tapi curi2 masa sekejap update blog dengan backdated entry. Erm..


Ok, tak nak cakap banyak.. Aku teruskan dengan task untuk hari ke-18 ni ye.. Siri Tv Kegemaran Rosmiza.. Actually, aku dah lama tak tengok tv.. Kalau tengok pun ada lah sekali sekala aku buka tonton.com.. Tapi kalau nak kata ikut cerita2 kat tonton pun tak jugak.. Sebab bukan selalu pun aku buka tonton. Ikut mood..


So, aku share lah beberapa Siri Tv Kegemaran aku satu ketika dulu ye.. Sebab kalau yang terkini, memang aku tak ikut.. Ngeeee..~~ ^_^


Well, inilah 2 siri tv yang pernah jadi kegemaran aku dulu.. 2 Broke Girls & Supernatural.. Siap download lagi semua season.. Haha.. Tak payah lah aku nak buat sinopsis bagai ye.. Sebab task untuk hari ni pun just tanya tentang siri tv kegemaran je.. So, tak payah nak terlebih rajin sangatla nak taip sinopis segala..! Sebab memang tengah malas pun.. Haha.. Kbai! ^_~v



Entri Lain - 30 Days Blog Challenge :-


You May Also Like

14 Silent Hunter's Footprints

  1. tk pernah tgk broke girl tu... tp macam best je. ihihh

    entry terkini...Hari malaysia di Gabai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best.. Banyak humor sense.. 2 orang pelakon utama ni memang lawak abis.. Hiks! ^^,

      Delete
  2. hahhaa... jadi cabaran terlaksana... ye takkk?? selamat mengahadapi ujian seterusnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay! Terlaksana.. Walaupun..... Hahahahah!

      Delete
  3. idah pun jarang tonton tv sekarang nie... so kalau ditanya tak tau la apa rancangan kegemaran hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kite Idah.. Terpkaksalah jawab citer dulu kala.. Ahaks!

      Delete
  4. Yg 1st tak pernah tgk.. tpi yg kedua mmg layannn..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try lah tengok yg 1st tu.. Best jugak.. Kelakar.. ^^,

      Delete
  5. Suka gak layan Supernatural..tapi kena berdua ngan abg..klu sorang2 takut gak..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Kite ok jer layan sorang2.. ^^,

      Delete