CABARAN 30 HARI BLOG | DAY 3 : Sesuatu Yang Menguatkan Seorang Rosmiza

by - 4:00:00 pm

CABARAN 30 HARI BLOG | DAY 3 : Sesuatu Yang Menguatkan Seorang Rosmiza | Ok, sambung balik entri untuk Cabaran 30 Hari Blog nih. Orang dah lain dah masuk hari ke-5 dah.. Aku baru terhegeh2 nak update cabaran hari ke-3. Huhu.. Lambat sikit tapi takpe, aku tetap akan cuba teruskan cabaran ni sampai hari ke-30. In Shaa Allah..


Berbalik pada topik hari ke-3 iaitu Sesuatu Yang Menguatkan Seorang Rosmiza. Ramai yang rujuk kepada parents, family, anak & orang2 yang terdekat sebagai perkara yang menguatkan mereka selepas Allah SWT.. Ye, aku akui memang antara penguat semangat & pendorong aku untuk terus kuat dalm hidup aku ni ialah family, suami & kawan2. Tapi bagi aku, diri sendiri juga adalah salah satu faktor yang menguatkan semangat aku.


Pokok pangkalnya kena yakin pada diri untuk terus kekal kuat waima apa pun cabaran yang mendatang. Erks! Aku tak tau la yang aku ni menjawab soalan ke tidok.. Huhu.. Jumpa di cabaran seterusnya pula esok ye.. Bubai! ^_~



Entri Lain - 30 Days Blog Challenge :-

DAY 1 : Gambar Terbaru & 5 Fakta Tentang Diri Seorang Rosmiza
DAY 2 : 5 Cara Memenangi Hati Seorang Rosmiza
DAY 3 : Sesuatu Yang Menguatkan Seorang Rosmiza




#30DaysBlogChallenge


You May Also Like

6 Shaklee Lovers Visit