CABARAN 30 HARI BLOG | DAY 4 : Buku Kegemaranku

by - 10:00:00 am

CABARAN 30 HARI BLOG | DAY 4 : Buku Kegemaranku | Assalamualaikum & selamat hari Sabtu korang! Nama pun cabaran 30 hari kan? So takde excuse ea, Sabtu ke Ahad ke public holiday ke.. setiap hari mesti kena up satu entri. Barulah success! Kalau main skip2 tu tak aci okay...  Haha..! Memandai je aku buat undang2 sendiri..

Source Extracted From Google

Alhamdulillah, hari ni dah masuk hari ke-4 and topik hari ni ialah pasal buku kegemaran. Hmmmm.. To be honest, aku bukanlah seorang ulat buku yang suka baca buku. Sumber2 bahan bacaan aku kebanyakannya adalah melalui internet. Heeee.. :D


Tapi aku dulu pernah la jugak ada hobi membaca ni. Tapi baca novel je la. Haha! Lepas tu aku suka baca majalah mingguan wanita & majalah rapi. Buku2 terlalu berilmiah ni aku kurang minat sangat nak baca sebab aku cepat boring. Tapi kalau majalah2 ni dia ada semua. Ada info berilmiah, ada tips2 kesihatan, kecantikan, fesyen, resepi2, ada gambar2 & macam2lah.. Dengan kata lain, aku tak suka baca buku yang terlalu sarat dengan 'wording'..


So tu lah dia, jenis buku kegemaran aku.. Jumpa di cabaran hari ke-5 esok! Bubai! ^^,v



Entri Lain - 30 Days Blog Challenge  :-

DAY 1 : Gambar Terbaru & 5 Fakta Tentang Diri Seorang Rosmiza
DAY 2 : 5 Cara Memenangi Hati Seorang Rosmiza
DAY 3 : Sesuatu Yang Menguatkan Seorang Rosmiza
DAY 4 : Buku Kegemaranku





#30DaysBlogChallenge


You May Also Like

6 Shaklee Lovers Visit

  1. Replies
    1. Kite pun dulu je minat.. Sekarang lbih suka baca majalah rather than novel.. Haha!

      Delete
  2. Hmm..all the best sis. Kathy tak join sebab dah tertinggal beberapa hari..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kite pun terlepas 2 hari gak ni sis.. Tapi redah jelah.. Delay pun delay lah.. ok jer, cuma basi sikit la citer tu sebab orang lain dah publish dulu.. Haha!

      Delete
  3. haha,,
    sama la suka baca novel je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lenim tak berapa minat dh Lya.. Hehe..Lagi suka baca blog dari baca novel.. Kehkehkeh!

      Delete