CABARAN 30 HARI BLOG | DAY 6 : Apa Yang Rosmiza Makan Hari Ini..?

by - 10:22:00 am

CABARAN 30 HARI BLOG | DAY 6 : Apa Yang Rosmiza Makan Hari Ini..? | Yeah! Dah masuk hari ke-6 Cabaran 30 Hari Blog. Sebenarnya hari ni sepatutnya dah hari ke-8 tapi sebab flight aku delay, tu yang terlambat 2 hari tu.. Haha! Hmmm, apa aku makan ari ni ekk? Jom kita tengok! ^_~




Since still pagi, so aku just share pic breakfast aku pagi ni jelah ye.. Macam biasa, breakfast kite simple jer.. Half boiled eggs, strawberry sandwich & hot chocolate.. Takleh makan berat2 pepagi nih, kang malas pulak nak buat keje. Kain untuk tempahan custom made shawl dah berderet menunggu untuk dipotong.. Baju 2 baldi penuh menanti untuk disidai, umah tak berkemas lagi.. Haih~ Sape kata jadi surirumah duk goyang kaki jer? Ko try cuti sebulan tengok mampu tak nak buat semua kerja2 rumah ni semua? Ha, kan dah hangin dah aku ni.. Grrrrr!


Oh ya! Ramai jugak yang bertanya tentang entri Cabaran Blog 30 Hari ni. Sebenarnya cabaran ni rakan blogger Sue Izza yang anjurkan. Takde hadiah pun. Sue anjurkan cabaran ni untuk bantu kita sebagai blogger mendisiplinkan diri untuk update blog setiap hari. Tajuk entri untuk 30 hari ni memang dah disediakan oleh Sue sendiri. Bukan aku reka2 ye.. Hehe.. Senang keje.. Takde penat otak nak fikir.. Tinggal nak update story jer.. Heeehuu.. ^_^


Oklah, nak sambung buat kerja rumah pulak. Nak tau apa task untuk hari seterusnya? Tunggu di cabaran hari ke-7 esok ye! Bubai! ^_~



Entri Lain - 30 Days Blog Challenge :-

DAY 1 : Gambar Terbaru & 5 Fakta Tentang Diri Seorang Rosmiza
DAY 2 : 5 Cara Memenangi Hati Seorang Rosmiza
DAY 3 : Sesuatu Yang Menguatkan Seorang Rosmiza
DAY 4 : Buku Kegemaranku
DAY 5 : 3 Perkara Yang Ingin Diperkatakan Kepada Bekas Kekasih
DAY 6 : Apa Yang Rosmiza Makan Hari Ni..?





#30DaysBlogChallenge


You May Also Like

10 Shaklee Lovers Visit

  1. Replies
    1. Kalau ada lada sulah lagi sedap.. Tapi ni takde.. Makan ngn kicap je pun ok.. Haha!

      Delete
  2. Yehaaaa...menu kita sama hari ini..cuma saya tak de roti bakar je :)

    ReplyDelete
  3. sedapnyee telur tuu..buh kicap..wooo...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Ada lada sulah lagi best... Hiks! ^_~

      Delete
  4. bgus jugak cabaran mcm ni..atleast ada idea nk update blog..

    telor arong.. my febret

    ReplyDelete
    Replies
    1. Telor arong? Orang Ganu panggil; telor arong ke? Haha, baru tau.. =)

      Delete