CABARAN 30 HARI BLOG | DAY 8 : 5 Lagu Cinta Kegemaran Rosmiza

by - 9:29:00 am

CABARAN 30 HARI BLOG | DAY 8 : 5 Lagu Cinta Kegemaran Rosmiza | Yeay! Dah masuk task hari ke-8 untuk Cabaran 30 Hari Blog by Sue Izza. Tajuk tugasan untuk hari ni, 5 Lagu Cinta Kegemaran. Amboiiii.. Loikeee sangatttttt.. Lol..! ;p


Well, since aku ada satu hobi peliks yang jarang2 orang jumpa, so memang aku suka dengar lagu. Terutamanya bila aku keboringan. Haha! Oooops! Nak tau apa hobi pelik aku tu boleh ke entri sebelum2 ni [LINK], point no.5.. Ha, tu dia siap bagi point lagi. Kot tak jumpa jugak aku tak tau la. Mana yang dah tau tu ko diam2 sudah. Kahkahkah!


Jadi marilah kita teruskan saja dengan 5 Lagu Cinta Kegemaran aku.. Ada yang berminat nak tau ke pun? Haha! Macam syok sendiri jer nih.. Huhu.. Mood karaoke on! Layansss..! ^_~

Favourite Love Song#1 -- I Will Be Right Here Waiting For You By Richard Marx

Favourite Love Song#2 -- From This Moment By Shania Twain

Favourite Love Song#3 -- I Love You By Celine Dion

Favourite Love Song#4 -- I Have Nothing By Whitney Houston

Favourite Love Song#5 -- Listen By Beyonce


So inilah antara favourite love song yang aku selalu dengar. Kalau nak list semua memang banyak tapi untuk task hari ni, hanya 5 sahaja aku boleh share.. Psssst! Sambil2 taip entri ni sambil2 dengar lagu2 ni & sambil2 rekod suara sendiri.. Banyak tak sambilan aku? Kahkahkah! Ini semua poyo! Okay, jumpa di cabaran untuk hari seterusnya.. Bubai! ^_~v



Entri Lain - 30 Days Blog Challenge :-




#30DaysBlogChallenge


You May Also Like

10 Shaklee Lovers Visit

  1. Replies
    1. Evergreen.. Heehuu.. Old timer sikit.. ;p

      Delete
  2. Wahh kak. Lagu lama-lama je ni :D

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha! Old timer.. Memang suka lagu2 evergreen.. ^_^

      Delete
  3. lagu no 1 tu pun kita suka... ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best kan? Sweet jer dengar.. Tak macam lagu2 sekarang.. Huru hara.. Pecah gegendang telinga ahkak.. Hoho!

      Delete
  4. Suka jgk lagu yang 1st tu... :)

    ReplyDelete