CABARAN 30 HARI BLOG | DAY 9 : 5 Lelaki Yang Menarik Perhatian Rosmiza

by - 9:28:00 am

CABARAN 30 HARI BLOG | DAY 9 : 5 Lelaki Yang Menarik Perhatian Rosmiza | Assalamualaikum & selamat pagi sahabat! Aduh, terdelay lagi satu hari entri Cabaran 30 Hari Blog nih. Hmm.. Sepatutnya task untuk hari yang ke-9 ni aku post semalam. Tapi sebab semalam aku ada urusan sepanjang hari di luar & mood pun tak berapa baik, jadi lah hari tanpa entri. Aku kalau mood tengah tak berapa elok, aku takkan menaip apa2 di blog. Sebabnya, kalau aku taip jugak, akan keluarlah entri emo2 yang korang pun tak nak baca. Aku pun benci nak baca.. So, hari ni aku akan marathon 2 entri sekaligus.. Boleh?


Untuk entri pertama hari ni aku mulakan dengan task hari ke-9 dulu ye. 5 Lelaki Yang Menarik Perhatian Rosmiza. Hmmm.. Macamana aku nak tulis ni ekk? Aku tulis kriteria jelah ea. Kang aku tempek gambar 5 lelaki yang menarik perhatian aku tu kang jadi kontroversi pulak. Haha! Ala, setakat admire tu apa ada hal kan? Rilek arr.. Gahaha! Ok, cukup2lah mengarut.. Jom tengok apa kriteria or ciri2 lelaki yang menarik perhatian aku.. ^_~

Source Extracted From Google

5 Kriteria/Ciri Lelaki Yang Menarik Perhatian Rosmiza :-
  1. Kemas & bersih. Aku tak suka orang selekeh & pengotor.
  2. Smart. Smart otak, smart penampilan.
  3. Kulit sawo matang. Putih sangat pun tak suka. Nanti nampak ketara sangat aku lagi itam dari dia.
  4. Tinggi. Tak tinggi sangat pun takpe, janji tinggi sikit dari aku.
  5. Lengan/tangan berurat. Aku tak suka lelaki yang lengan tak nampak urat timbul2 tu. Nampak lembik. Ada urat nampak perkasa gituuww! Haha!

Ok, dah.. Kalau nak ikut kriteria tu memang banyak lagi. Tapi sebab task ni mintak 5 jer so aku share 5 jelah. Kenapa aku tak bagi jawapan macam ni? ---> Beriman, tau hormat orang tua, berpandangan jauh, penyayang, bla bla bla.. Sebab bagi aku jawapan macam ni adalah sangat klise. Aku tak suka bagi & terima jawapan klise cani. Semua orang pun dambakan kriteria yg macam tu kot.. Tak payah sebut pun orang tau. Dah abis dah entri task hari ke-9. Jap lagi aku marathon entri hari ke-10 pulak ye. Tinggal komen nanti aku visit balik.. Bubai! ^_~


You May Also Like

2 Shaklee Lovers Visit

  1. wah mcm best jer...terlepas nak join..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best! Sebab dah siap kena bagi tajuk.. Tinggal nak up entri jer.. Barulah terasa betapa sibuknya hari2ku dengan blog.. Sampai dah tak dan dah nak up entri2 lain.. Haha!

      Delete